Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus i Harboøre. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 25 sommerhuse
luksus sommerhus til udlejning i harboøre_090-30682
Emne nr. 090-30682.

Luksus sommerhus i Harboøre – Book her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af luksus sommerhuse til udlejning i Harboøre. Derfor kan du på kort tid få et overblik over alle mulighederne, og nemt finde det helt rigtige luksus sommerhus i Harboøre. Enkelt og sikkert.

De fleste luksus sommerhuse i Harboøre er store huse (min. 10 personer). Området er derfor et oplagt valg når I er flere, som skal af sted på ferie, miniferie eller weekendophold. Eller når I bare gerne vil have en ekstra stor pool helt for jer selv.

Find dit luksus sommerhus i Harboøre her

1-2 ugers ferie

Harboøre er et af de større sommerhusområder langs den jyske vestkyst, og byder på en del luksus sommerhuse med pool. Vi råder dig dog alligevel til at få bookingen på plads så tidligt som muligt. Området er i særlig grad efterspurgt om sommeren fra uge 28 til uge 32, og igen i efterårsferien (uge 42).

Når det er sommerferie eller efterårsferie der står på programmet, er det derfor fornuftigt at få klaret bookingen så lang tid i forvejen, som det nu kan lade sig gøre. På den måde får du nemlig flest luksus sommerhuse at vælge imellem. Samtidig har du bedre mulighed for at finde det helt rigtige luksus sommerhus i Harboøre i den eller de uger, som står på familiens ønskeseddel.

Når du har fundet det sommerhus der matcher dine ønsker til indretning, størrelse og beliggenhed, kan du nemt klare bookingen direkte over nettet. Så er tingene i orden, og I kan med ro i sindet begynde at glæde jer til I skal på ferie.

Find dit luksus sommerhus i Harboøre i 1 uge her

Find dit luksus sommerhus i Harboøre i 2 uger her

luksus pool sommerhus i harboøre_090-30682
Emne nr. 090-30682.

Se alle luksus sommerhus med pool i Harboøre her

Weekendophold og miniferie

Det er ingen sag at arrangere et weekendophold eller en miniferie i luksus sommerhus i Harboøre. Da der som nævnt er mange store sommerhuse i området, er Harboøre et perfekt valg når I er mange venner eller familiemedlemmer, som gerne vil tilbringe nogle hyggelige dage sammen i naturskønne omgivelser.

Der er selvfølgelig også mulighed for at tage alene af sted, sammen med børnene og din bedre halvdel. I kan så vælge et af de mindre sommerhuse – eller I kan tage et af de større, hvis I gerne vil forkæle jer selv med en ekstra stor pool. Jo større sommerhuset bliver, jo større bliver poolen typisk også.

TIP: Du kan leje et luksus sommerhus i Harboøre i helt ned til 2 overnatninger. Vi anbefaler dog kraftigt at du overvejer i stedet at tage 3 overnatninger, hvis du har mulighed for det. På den måde får du nemlig en del flere huse at vælge mellem. Derudover vil du i langt de fleste tilfælde se, at den ekstra overnatning kun koster et lille beløb ekstra.

Find dit luksus sommerhus i Harboøre (2 overnatninger) her

Find dit luksus sommerhus i Harboøre (3 overnatninger) her

Find dit luksus sommerhus i Harboøre (4 overnatninger) her

luksus sommerhus i harboøre med aktivitetsrum_090-30682
Der er ofte aktivitetsrum med forskellige spil i de største luksus sommerhuse i Harboøre. Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk hvis du ønsker et hus med aktivitetsrum, så hjælper vi dig med at få overblik over mulighederne. Emne nr. 090-30682.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at booke et luksus sommerhus i Harboøre hos Feline, vil du automatisk være dækket af vores prisgaranti. Det vil kort og godt sige at vi garanterer, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus i Harboøre til en lavere pris end os. Skulle der en sjælden gang ske en svipser i vores overvågning af priserne, refunderer vi hele differencen.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus i Harboøre, så sig endelig til. Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 25 sommerhuse

Andre artikler om Harboøre

 • Sommerhus Harboøre

  Området og landskabet omkring Harboøre er ideelt for naturelskere, der kan li’ at udforske naturen på vandre- og cykelture. Her er fred og ro, og den afvekslende natur og det kuperede landskab gør det perfekt for alle, hvad enten man er til bakker eller fladt landskab, til bykørsel eller hellere vil ud til kysten ved Vesterhavet eller Limfjorden. Der findes mange afmærkede ruter i området.
  Tæt på Vesterhavet kun 100 meter fra stranden, i Harboøre, ligger dette smukke og velindrettede feriehus i 2 etager til 6 personer på en 1042 m² stor klitgrund.

Andre artikler

 1. Sommerhus Vejlby Klit

  På den smalle tange mellem Vesterhavet og Ferring Sø ligger Vejlby Klit uforstyrret og beskyttet af de høje marehalmsklædte klitter. Den friske luft, freden og roen er terapi for krop og sjæl. Dette kombineret med de mange muligheder for aktiviteter og oplevelser gør området til det perfekte ferieområde for hele familien. Kvalitetsstemplet Det Blå Flag vejrer over hele fem strande i området.
  Vejlby Klit
 2. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet