Et luksus ferielejlighed i Skagen er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 14 sommerhuse Destinationer under Skagen

Lej dit luksus ferielejlighed i Skagen her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit luksus ferielejlighed i Skagen her. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Det koster dig intet som helst at få disse fordele. Vi garanterer at der ikke er konkurrerende udlejningsbureauer der kan tilbyde dit foretrukne luksus ferielejlighed i Skagen til en lavere pris end os.

Sådan får du det største antal af sommerhuse at vælge imellem

Der er hvert eneste år stor efterspørgsel på sommerhuse, og derfor handler det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til oplevelser i området

det er dejlig tæt på det hele. 5 minutter ned til Skagen bryghus hvor der er gratis musik om efter middagen. 10 minutter ned på havnen

Perfekt beliggenhed

Fantastisk og meget centralt

Fin byferie. Tæt på alting.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et luksus ferielejlighed i Skagen hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne luksus ferielejlighed i Skagen til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele differencen. Pengene indsættes direkte på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus ferielejlighed i Skagen, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Nemt at søge og overskueligt resultat. Mange huse at søge imellem. Nemt at booke.

Gik helt fint uden problemer.

Vi fandt. Vi besluttede. Vi bestilte. Alt nemt og hurtigt. Kan anbefales!

Nem booking. Har booket gennem Feline Holidays før, og også denne gang gik det nemt - overskuelig proces.

Vælg mellem 14 sommerhuse

Andre artikler om Skagen

 • Sommerhus Skagen

  Skagen er kronjuvelen i det danske ferielandskab, og byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Nyd den særlige Skagen stemning i byens gader, se havene mødes på Grenen, og vis børnene Danmarks største sandkasse, Råbjerg Mile. Nyd de fantastiske solnedgange fra stranden i Gl. Skagen på de lyse sommeraftener.
  Charmerende Skagenhus til 8 personer i Skagen tæt ved strand, havn og Vippefyret.
 • Luksus sommerhus Skagen Kappelborgvej

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Skagen Kappelborgvej. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
 • Luksus sommerhus Skagen Nordstrand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Skagen Nordstrand. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Skagen

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.