Luksus i en ferielejlighed i Alicante er meget mere end en lækker bolig med privat swimmingpool. Det kan du læse om her.
Se luksus ferielejligheder i Alicante
luksus ferielejligheder alicante_306-ES9730.814.1
Emne nr. 306-ES9730.814.1.

Sådan er luksus i en ferielejlighed i Alicante

Luksus i en ferielejlighed i Alicante er privat swimmingpool, havudsigt, fred, ro og masser af plads til at slappe af, hygge og være sig selv. Det giver sig selv.

Men luksus i en ferielejlighed i Alicante er også at kunne vælge og vrage mellem skønne strande i gåafstand fra din feriebolig.

At have noget nær garanti for sol og varme allerede fra det tidlige forår og langt ind i efteråret.

At kunne opleve autentisk spansk stemning i en myldrende storby som Alicante. På et lokalt marked eller en i en idyllisk bjerglandsby, hvor tiden synes at stå stille.

Luksus er det også at spise tapas, som de laves i deres hjemland, og at nyde paella på den kyst, hvor retten blev opfundet.

At køre ud i det blå og finde en vingård med vin i verdensklasse, som du aldrig havde hørt om.

Eller købe en liter vin i en plasticdunk hos en lokal bonde og nyde druesaften sammen med iberisk skinke, chorizo, ost, oliven og brød på en skyggefuld plet i bjergene.

At plukke en vildtvoksende clementin, der driver af saft, når du piller den, og hvis friskhed, du stadig kan smage, en halv time efter du spiste den.

At fyre den af i Alicantes hektiske natteliv, hvis det er med den på, eller få knald på i børnehøjde i en vild forlystelsespark eller et heftigt badeland.

Det er også luksus i en ferielejlighed i Alicante. Du finder et bredt udvalg af lækre ferieboliger hos Feline.

Se luksus ferielejligheder i Alicante

Andre artikler om Alicante

 • Feriebolig Alicante

  Alicante er hovedbyen på Costa Blanca og ligger som en perle helt ud til Middelhavet. Byen og regionen har mange spændende, historiske seværdigheder, dyreparker og vandlande og ikke mindst dejlige strande, hyggelige vige og flotte klipper. Oplev stemningen, maden og kulturen i de charmerende byer.
  Denne smagfuldt indrettede lejlighed til 4 personer ligger i grønne og rolige omgivelser i Golf Las Ramblas med tilhørende fælles udendørs swimmingpool.
 • Alicante vingård

  I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
  alicante vingård_356-ES-03110-14
 • Øl Alicante

  Øl og Alicante er en forfriskende affære. Nydes bedst på en lokal bar med et par tapas.
  øl alicante_356-ES-03170-105
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.