Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i en privat feriebolig på Costa Brava. Du finder nemt finde den helt rigtige feriebolig hos os.
Se private ferieboliger på Costa Brava
Costa Brava Emne nr. 147-ECB815
Emne nr. 147-ECB815

Leje af en privat feriebolig på Costa Brava - se det største udvalg her!

Hos os finder du altid det største udvalg af private ferieboliger til leje på Costa Brava. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Leje af en privat feriebolig på Costa Brava - overblik og tryghed

Alle de ferieboliger der udlejes i Spanien er i privat besiddelse. Derfor er det reelt kun muligt at leje en privat feriebolig på Costa Brava.

Når du vælger at leje en privat feriebolig på Costa Brava hos Feline får du mange fordele:

 • Du kan uden videre finde de private ferieboliger til leje på Costa Brava der har den bedste beliggenhed i forhold til dine behov, fordi vi har det største udvalg
 • Det koster dig ikke noget som helst ekstra at booke ferieboligen hos os
 • Der er fuld prisgaranti på samtlige ferieboliger, som bookes gennem os
 • Hvis du har spøgsmål er vores kundeafdeling altid klar til at hjælpe
 • Du har mulighed for at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før afrejse
 • Du kan vælge at tilkøbe en forsikring sådan at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se private ferieboliger til leje på Costa Brava her

Leje af en privat feriebolig på Costa Brava - gratis fordele for dig

Disse fordele koster dig ingen verdens ting. Vi har prisgaranti på alle vores ferieboliger, så vil altid få markedets billigste pris på en privat feriebolig på Costa Brava hos Feline Holidays.

Leje af en privat feriebolig på Costa Brava - På denne måde får du de fleste private ferieboliger til leje på Costa Brava at vælge mellem

Jo før du går på jagt efter en privat feriebolig på Costa Brava, jo flere vil du have at vælge mellem. Nok så væsentligt er det, at du samtidig øger dine chancer for at leje din foretrukne privat feriebolig på Costa Brava.

Tips til skønne ferieoplevelser

Tiptop, stranden ved ruinerne i byen er fantastisk. Små hyggelige bugte.

Flot bakket og stille sted. God strand, der bliver dog meget hurtigt dybt. God købmand, en håndfuld restauranter.

Flot strand, rare mennesker.

Leje af en privat feriebolig på Costa Brava med prisgaranti

Når du har fundet den privat feriebolig på Costa Brava, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer din foretrukne privat feriebolig på Costa Brava til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Pengene bliver overført direkte til din konto.

Se private ferieboliger til leje på Costa Brava her

Leje af en privat feriebolig på Costa Brava - vi hjælper gerne

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter en privat feriebolig på Costa Brava, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Ingen gnidninger, alt forløb som det skulle :)

Nem booking. Har booket gennem Feline Holidays før, og også denne gang gik det nemt - overskuelig proces.

Se private ferieboliger på Costa Brava

Andre artikler om Costa Brava

 • Feriebolig Costa Brava

  Mange kilometer naturskøn kyst med krystalklart, blåt badevand og en lang række charmerende, atmosfærefyldte byer. Et spændende og særdeles velsmagende lokalt køkken, og en hovedby der er et sandt skatkammer af oplevelser og attraktioner – velkommen til Costa Brava og jeres næste vellykkede ferie!
  Fra den store terrasse af denne praktiske ferielejlighed til 5 personer i Mirador de Codolar, har man en enestående panoramaudsigt over Middelhavet.
 • Sommerhus Costa Brava

  Costa Brava byder på noget for enhver smag. Om I er til afslappende solferie, aktiviteter i vandet eller besøg i naturparker, kan I finde det på Costa Brava. Nyd kystens mange strande og tag del i strand- og vand aktiviteter. Besøg de mange naturparker med alt fra rigt fugleliv til ufremkommeligt terræn. Besøg autentiske byer og nyd jeres ferie på den solrige kyst.
  Emne nr.: 356-ES-00016-49
 • Ferieboliger Costa Brava

  Nyd ferielivet på Costa Brava. Slå jer ned I en af kystens mange dejlige feriebyer. Brug dagene på de mange sandstrande og hop en tur i bølgen blå. Benyt jer af de mange aktiviteter der hvert år er til rådighed på strandene og på havet. Nyd det mangfoldige liv under havets overflade med snorkel eller flaske og lad jer betage af Costa Bravas mange beboere både under og over havets overflade.
  Emne nr.: 306-ES9465.162.1

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.