Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et lej sommerhus i Skagen privat. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 489 sommerhuse

Lej dit lej sommerhus i Skagen privat her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et passende lej sommerhus i Skagen privat her. Døgnet rundt, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Som kunde hos Feline betaler du intet som helst ekstra for de mange fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor vil du altid få den laveste pris på et lej sommerhus i Skagen privat hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Der er altid stor efterspørgsel efter sommerhuse, og af den grund handler det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Brugervurderinger

Har selv haft sommerhus i området, det kan anbefales at tage på ferie i Gl. Skagen.

By-hus. Ligger dejlig centralt på stille villavej. Tæt på alt i Skagen by samt ikke langt fra stranden. Medbring cykler.

Gl.Skagen er super hyggelig. Dejlig strand og en solnedgang så flot.

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det lej sommerhus i Skagen privat, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne lej sommerhus i Skagen privat til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, godtgør vi dig hele differencen. Beløbet vil blive indsat direkte på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et lej sommerhus i Skagen privat, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Glad for servicen. Vi har brugt Feline et par gange og været rigtig godt tilfreds især pga vores udfordringer ved jeg er kørestols bruger også og der er udvalget stort og vigtigt for os at vi kan få vores gamle hund med... Så vi er godt tilfreds og vil fremover fortsætte med at bruge Feline til vores ferier!

Hurtig ekspedition, virker professionelle. Godt overblik på hjemmesiden, god og hurtig behandling.

Aldrig problemer. Har brugt Feline flere gange, altid uden problemer. Hurtig og effektiv betjening.

God og nem booking. Forløb problemfrit. Super.

Vælg mellem 489 sommerhuse

Andre artikler om Skagen

Vis alle artikler om Skagen

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland