Lej et hus i Alicante og få masser af plads til at slappe af i solen på Costa Blanca-kysten, som også er perfekt til vandreture. For eksempel ved Jávea.
Se feriehuse i Alicante
lej hus alicante_306-ES9730.750.1
Emne nr. 306-ES9730.750.1.

Lej hus i Alicante

Lej et hus i Alicante og skab dit eget ferieparadis. For et hus i Alicante er meget mere end et sted til overnatning.

Lej hus i Alicante, vil du hurtigt opdage, giver en ferie i solen på Costa Blanca en ekstra dimension i form af plads og privatliv.

Sig farvel til at skulle bo under trange forhold på et hotelværelse. Slip for at stå i kø ved morgenmadsbuffeten. Og der er nul risiko for at blive ramt af sprøjt fra naboens solcremespray ved den overfyldte swimmingpool.

I stedet kan du slænge dig på en liggestol ved din og familiens egen pool. Selv bestemme, hvornår det er tid til morgenmad og andre måltider. Have hver sit værelse, så ungerne kan rode og regere.

Og med ideen lej hus i Alicante får I Europas bedste klima. 300 solskinsdage om året sikrer masser af lys og varme. Også om vinteren, hvor dagstemperaturen ofte er 20 grader.

Den slags vejr er som skabt til udeliv med sol- og havbad på og ud for Costa Blancas mange skønne strande.

Men den smukke kyst kan også nydes på en vandretur. Også selv om man ikke er typen, som altid går i tøj fra Fjällräven og vandrestøvler.

Prøv for eksempel den to kilometer lange strækning på bjerget ved Kap San Antonio mellem Denia og Jávea en times kørsel nord for Alicante.

Kort før nedkørslen til Jávea viser et vejskilt til Cabo de San Antonio. Følg den snoede vej forbi et kloster og parker bilen på p-pladsen ved udsigtspunktet.

Herfra går det ned ad en sti, der fører forbi klipperne på den åbne bjergside samt gennem pinjeskov og krat.

Efter en halv time nås en lille havn. Gem den eventuelle appetit og snup en kop kaffe eller en vand inden opstigningen. Pusterum og pauser er næsten obligatoriske for at nyde udsigten over Middelhavet og havnen for foden af bjerget.

Tilbage i bilen kan man slå et smut forbi Jáveas gamle bydel og nyde tapas, paella eller andre delikatesser til frokost.

En god omvej på vej tilbage til ferieboligen er otte kilometer lange køretur fra Jávea yderst på bjerget Montgó til Denia. Vejen snor sig forbi gamle terrasser og byder på fantastiske panoramaer.

Den slags får du masser af med konceptet lej hus i Alicante. Du finder nemt en feriebolig hos Feline Holidays.

Se feriehuse i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.