Lej ferielejlighed i Alicante og tag til Elche. Byen frister med 200.000 palmer, et mysterium, oldtidshistorie, saltsøer med flamingoer og skønne strande.
Se ferielejligheder i Alicante
lej ferielejlighed alicante_356-ES-03181-03
Emne nr. 356-ES-03181-03.

Lej ferielejlighed i Alicante og besøg palmebyen

Det er ikke til at se byen for bare palmer. Sådan vil du tænke med ideen lej ferielejlighed i Alicante, når du er på vej ind i Elche.

Byen 20 kilometer syd for lej ferielejlighed i Alicante er nemlig begravet i palmer. Sådan cirka 200.000 af slagsen. De udgør Europas største palmeskov, som omkranser byen og gror mellem kontorbygninger, boligblokke og villakvarterer.

Fund af forstenede frø fra daddelpalmer antyder, at palmerne har groet her i forhistoriske tider. Den palmeplantage, man oplever i dag, blev anlagt af muslimske maurere efter deres erobring af Spanien i 700-tallet.

De ældste palmer i dagens Elche har op mod 300 år på rødderne. Mest prominent er kejserpalmen, en 180 år gammel palme med otte stammer, som troner i byens botaniske have.

Her finder man også en kopi af Damen fra Elche, en buste fra 400 f. Kr. Den blev fundet i resterne af La Alcudia, en by der blev grundlagt af de gamle grækere 10 kilometer syd for det nuværende Elche.

Et besøg i oldtidsbyens ruiner kan man kombinere med at opleve lyserøde flamingoer og andet fugleliv i ’Parque Natural de Las Salinas’ - et stort marskland med saltsøer - og ’Parque Natural el Hondo’.

Tilbage i Elches gamle bymidte er den enorme Santa Maria-kirke et besøg værd. Hvert år 14.-15. august er kirken ramme om ’Mysteriet i Elche’; et skuespil, der med rødder i middelalderen beretter om, hvordan Den hellige jomfru bliver hentet tilbage til himlen for at blive kronet af Gud.

Optakten til skuespillet er en flere dage lang byfest midt i august med fyrværkeri og parader. Flere optog flyder Elche over med i påsken.

Allerede på den tid af året kan man også tage en tur til Elches strande med gyldent sand og klitter ved det blå Middelhav.

Du kan opleve palmernes by ved med planen lej ferielejlighed i Alicante hos Feline Holidays.

Se ferielejligheder i Alicante

Andre artikler om Alicante

 • Feriebolig Alicante

  Alicante er hovedbyen på Costa Blanca og ligger som en perle helt ud til Middelhavet. Byen og regionen har mange spændende, historiske seværdigheder, dyreparker og vandlande og ikke mindst dejlige strande, hyggelige vige og flotte klipper. Oplev stemningen, maden og kulturen i de charmerende byer.
  Denne smagfuldt indrettede lejlighed til 4 personer ligger i grønne og rolige omgivelser i Golf Las Ramblas med tilhørende fælles udendørs swimmingpool.
 • Alicante vingård

  I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
  alicante vingård_356-ES-03110-14
 • Øl Alicante

  Øl og Alicante er en forfriskende affære. Nydes bedst på en lokal bar med et par tapas.
  øl alicante_356-ES-03170-105
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.