Tag på udflugter fra jeres skønne feriebolig og nyd Barcelonas fantastiske arkitektur. Her støder I ikke mindst på Gaudí og hans fremtrædende værker. Benyt muligheden for at fylde jer med skønne catalanske tapasretter. Forsyn jer med ekstra godter og lækre lokale råvare på de berømte markeder, og nyd dem I jeres feriebolig inden en ny dag byder på oplevelser i det spændende Barcelona.
Vælg mellem 89 sommerhuse
Emne nr.: 507-8955
Emne nr.: 507-8955

På ferie i Barcelona

Skal I en tur til Barcelona, kan I glæde jer til de mange oplevelser, I kan tage med hjem i bagagen. Lej en feriebolig ved Barcelona og vær klar til at udforske byens forskellige uligheder.

Barcelona byder på et utal af arkitektoniske perler, som bare må opleves. Kirken la Sagrada Familia er endnu ikke færdigbygget, men har været under opbygning siden 1882. Selvom kirken endnu ikke er færdigbygget, må I ikke snyde jer selv for at besøge denne imponerende kirke og komme ind i dets enorme kirkerum. Lider I ikke af højdeskræk, er et besøg i et af kirkens torne et besøg værd. Her kan I kigge nærmere på den detaljerede arkitektur og udsmykning, samt nyde udsigten over Barcelona fra tårnene langt over byens tage.

I må heller ikke glemme at drikke en kop kaffe i Park Güell. Sæt jer på en bænk og betragt de farverige udsmykninger. Lad jer betage af bygninger, bænke og andre udsmykninger, som kan beundres i en smuk kombination med udsigten over Barcelona og Middelhavet. Gaudí står også for mindre værker i byen, her kan I bl.a. ligge vejen forbi Casa Batlló og Casa Mila, som med sine organiske former skiller sig ud fra de omkringliggende bygninger.

Er I særligt optagede af Antonio Gaudís smukke værker i organiske stilarter, bør I lægge turen forbi kirken i Colonia Güell. Kirken er endnu ikke færdigbygget, da denne bruges til at afprøve de mange tekniske elementer i det store værk la Sagrada Familia. Her kan I derfor komme helt tæt på de smukke og vilde teknikker.

Glædes I ved det gastronomiske, kan I fra jeres feriebolig i Barcelona tage på tapas ture. I kan besøge forskellige tapasbare på egen hånd eller melde jer på en tur med en lokalkendt guide. Skal I have noget godt til ganen, kan I kombinere jeres tapas med en lokalproduceret vin eller den Catalanske udgave af champagne; Cava.

Barcelona byder på utallige muligheder og lige meget hvilken type oplevelser I er til, kan I finde dem I eller nær Barcelona.

Med en feriebolig i Barcelona (book på dansk) får I de bedste muligheder for at opleve denne spændende by, fra jeres helt private base.

Vælg mellem 89 sommerhuse

Andre artikler om Barcelona

 • Billig storbyferie i Barcelona centrum

  I Barcelona er der mulighed for både billige, centrale og skønne ferielejligheder. Med lige netop den type I ønsker, har I den perfekte ramme for jeres ferie. Oplev Barcelonas mange seværdigheder og den pulserende stemning. Iagttag de mange arkitektoniske perler, shop på hovedgaderne eller bevæg jer ad de mindre sidegader og besøg de mange lokale butikker.
  Emne nr.: 507-9018
 • Badeferie Barcelona

  I om omkring Barcelona er der rig mulighed for badeferie. Her kan I nyde strandende, restauranterne med de lækre lokale retter og afslapningen. Når I trænger til afveksling, kan I hurtigt og nemt nå til Barcelona og byens mange tilbud og muligheder. Besøg byens kendte seværdigheder, glæd jer over markedernes farverige udvalg og byens mange seværdigheder.
  Emne nr.: 306-ES9510.388.1
 • Feriebolig i Barcelona med børn

  Ønsker I at besøge Barcelona med børnene, er der masser af oplevelser til de mindste. Tag på museer med interaktive indslag og lad børnene løbe om kap med en OL-stjerne. Besøg stadionet hvor FC Barcelona holder til. Tag på byens legepladser, besøg et lokalt marked, og find ved fælles hjælp råvarerne til aftensmaden. Lad børnene lege i lejligheden og nyd storbyen med plads til familien.
  Emne nr.: 507-9361
Vis alle artikler om Barcelona

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.