Leje af feriebolig i Alicante kan føre til eventyr i bjergene bag Costa Blanca-kysten, badeferie i topklasse samt storbyliv, shopping og tapas på hjemmebane.
Se ferieboliger i Alicante
lej feriebolig alicante_147-EBL343
Emne nr. 147-EBL343.

Lej feriebolig i Alicante og tag på herlige afveje

Leje af feriebolig i Alicante kan føre dig og familien på nogle herlige afveje. Det ved Pernille Andersen efter en ferie med mand og fire børn ved den spanske storby på Costa Blanca-kysten.

”Man skal ikke forberede alt for meget og kigge i bøger, for så kommer man derhen, hvor alle de andre turister er. I stedet skal man bare følge vejen og se, hvad man kommer til," siger Pernille Andersen.

Ud i det blå-tankegangen førte hende og familien op i bjergene bag Alicante.

"Der ligger gamle, smukke landsbyer med velbevarede huse, hvor tiden næsten synes at være gået i stå. Vi fandt også nogle vingårde deroppe, hvor man kan komme på vinsmagning og købe fem liter vin i plasticdunk. Det er både sjovere og billigere end at købe vinen i supermarkedet," siger Pernille Andersen.

En af de mange andre fordele ved tanken lej feriebolig i Alicante er muligheden for badeferie i topklasse. For eksempel ligger Europas bedste strand, den syv kilometer lange Playa San Juan, lidt nord for Alicante.

Lige ud for byen venter den børnevenlige og kilometerlange Playa del Postiguet. Herfra har du kun få minutter til Alicantes marina. Her kan du – måske – vinde på rouletten i byens casino og drømme om at stå til søs i en af havnens rigmandsfartøjer. Mere realistisk og lige så sjovt er det at tage på en dagtur til øen Tabarca.

Alicantes marina ligger få minutter fra centrum. Der finder du shopping i designerbutikker og udendørs cafeliv – til den lyse morgen, hvis det skal være med den på. Tapas, der smager, som tapas skal smage, samt gamle, snævre gader, man let kan fare vild i.

Lej en feriebolig i Alicante hos Feline. Så kan du og familien også komme på eventyr og oplevelser – og have en skøn feriebolig at komme hjem til.

Se ferieboliger i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.