Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Rødby.
Vælg mellem 37 sommerhuse
langtidsleje sommerhus rødby
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i og omkring Rødby.

Langtidsleje af sommerhus i og omkring Rødby - vi har løsningen!

Feline Holidays har til hver en tid den største mængde af sommerhuse i og ved Rødby. Vi har gennem årene løst rigtig mange opgaver for kunder, der har haft brug for at leje et eller flere sommerhuse gennem en længere periode. Vi løser alle opgaver med fokus på de individuelle behov og ønsker der altid er, når det drejer sig om langtidsleje af et sommerhus.

Indkvartering af medarbejdere

Har din virksomhed fået en større opgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal have fundet et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan bo, mens arbejdet står på? Det er ikke noget problem. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et eller flere sommerhuse. Vi har stor erfaring med denne slags opgaver, og har hjulpet en lang række virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder.

Forsikringsskader

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Arbejder du i et forsikringsselskab og har behov for at finde et sted, hvor en skadesramt kunde kan opholde sig i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at udbedre skaderne.

Ombygning og renovering

Står du foran en stor ombygning eller et renoveringsprojekt der vil betyde, at du i flere uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor vil du altid kunne finde et sommerhus tæt ved din bopæl. Det er muligt at leje et sommerhus i op til 5 uger online.

Klik her for at se alle de sommerhuse i Rødby, som er ledige i 5 uger.

Altid individuelle løsninger - kontakt os

Hvis du har brug for mere end 5 uger, så kontakt os telefonisk eller via mail. Det samme gælder naturligvis også hvis du har specielle behov. Vi har lavet mange skræddersyede løsninger, og kan også lave en til dig.

Uanset hvor mange uger eller måneder du har brug for, hjælper vi gerne med en løsning, der er skræddersyet til netop dine ønsker. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 37 sommerhuse

Andre artikler om Rødby

  • Sommerhus Rødby

    Rødby på øen Lolland er en rolig og dejlig destination, hvor I uforstyrret kan slappe af samtidig med, I opholder jer tæt ved mange interessante attraktioner og seværdigheder. Lækre badestrande, et spændende vandland, skønne cykelruter, godt fiskevand samt unikke muligheder for at dyrke forskellige former for vandsport bliver I heller ikke snydt for!
    Smukt sommerhus til 10 personer i Rødby ved Lollands skønne badestrand.

Andre artikler

  1. Sommerhus Lolland

    Lolland er et naturskønt og populært område som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Glæd jer til dejlige strande, rejs tilbage til Middelalderen, ta' på safari og besøg et af Danmarks mest populære badelande, Lalandia.
    Lolland_160-F0119