Emne nr.: 160-F0039
Emne nr.: 160-F0039

Hvad er bedre end lidt ekstra luksus, når I skal til at booke jeres velfortjente ferie? I et sommerhus med luksusindretning får I bl.a. jeres egen pool. Her kan familien eller vennerne samles og nyde nogle dejlige timer med afslapning, badning, sjove lege og boldspil. I et sommerhus med luksusindretning vil ferien føles særligt dejlig og afslappende.

Husk at booke dit sommerhus med luksusindretning i god tid, da denne type sommerhuse er meget efterspurgte. Når der er styr på ferieplanerne, og når I har fundet det sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie, kan I roligt begynde at glæde jer til den luksusferie, der venter forude.

Vælg et sommerhus som base for jeres næste ferie. Uanset hvilket sommerhus, I vælger, vil der være en række spændende oplevelser og udflugter i lokalområdet, som bare venter på at blive udforsket.

Søgningen efter et sommerhus foregår nemt og ubesværet her på siden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af populære sommerhuse. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle rundt på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet bruge kræfterne på at finde præcis det sommerhus, der passer til jer.

Når søgningen er ovre, og du sidder tilbage med det sommerhus, der matcher jeres krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være i mål. Der mangler kun én ting på dette punkt: nemlig at få bookingen på plads. Den kan hurtigt klares på nettet, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien starter.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ferieområdet Kramnitze begejstret med sin familievenlige atmosfære og et fantastisk naturlandskab.

Under jeres ferie i Kramnitze kan du prøve flere golfbaner, så du kan forfine dit spil i et af landets smukkeste landskaber.

Tag på safari under jeres ferie i Kramnitze. Knuthenborg Safaripark ved Maribo gør det muligt at observere vilde dyr i deres miljø med bil eller bus.

Kramnitze er det ideelle udgangspunkt til vandreture gennem Lollands naturskønne landskab. Et omfattende netværk at vandrestier og naturstier muliggør individuel turplanlægning.

I den lille havn kan I ikke kun se, hvordan fiskerne kommer tilbage fra deres daglige ture, men også købe friskfanget fisk direkte fra dem.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid booker dit sommerhus til den billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays er du nemlig helt automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 5 sommerhuse