Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Næsby Strand.
Vælg mellem 9 sommerhuse
langtidsleje sommerhus næsby strand
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i og omkring Næsby Strand.

Langtidsleje af sommerhus i og omkring Næsby Strand - vi har løsningen!

Feline Holidays har når som helst det største udvalg af sommerhuse i og omkring Næsby Strand. Vi har gennem årene løst rigtig mange opgaver for kunder, der har haft brug for at leje et eller flere sommerhuse i en længere periode. Vi løser alle opgaver med fokus på de individuelle behov og ønsker der altid vil være, når det drejer sig om langtidsleje af et sommerhus.

Indkvartering af medarbejdere

Har din virksomhed fået en stor opgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu skal du have fundet have fundet et eller flere steder, hvor medarbejderne kan opholde sig, mens arbejdet står på? Det er ikke noget problem. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et eller flere sommerhuse. Vi har mange års erfaring med denne type opgaver, og har hjulpet en lang række virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder.

Forsikringsskader

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Er du ansat i et forsikringsselskab og har behov for at finde et sted, hvor en skadesramt kunde kan genhuses i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at reparere skaderne.

Ombygning og renovering

Står du foran en stor ombygning eller et renoveringsprojekt der betyder, at du i nogle uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus omkring din bopæl. Du kan booke op til 5 uger online.

Klik her for at se alle de sommerhuse i Næsby Strand, som er ledige i 5 uger.

Altid individuelle løsninger - kontakt os

Hvis du har brug for mere end 5 uger, så ring til os eller send en mail. Det gælder selvsagt også hvis du har særlige behov. Vi har lavet rigtig mange skræddersyede løsninger, og vi kan også lave en til dig.

Uanset hvor mange uger eller måneder du har brug for, hjælper vi gerne med en løsning, der er skræddersyet til netop dine ønsker og behov. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 9 sommerhuse

Andre artikler om Næsby Stranden

  • Sommerhus Næsby Strand

    I det hyggelige og fredelige sommerhusområde ligger husene på uforstyrrede grunde med masser af udenomsplads til leg og familiesamvær. Næsby Strand er en af flere populære badestrand inden for cykelafstand og Vestlollands største trækfuglelokalitet. Tæt på ligger hovedbyen Nakskov med historisk og maritime stemning, spændende museer og butikker. Ta' på opdagelse og dejlige udflugter på Lolland.
    Hyggeligt sommerhus til 6 personer beliggende i et roligt område ved Næsby Strand.

Andre artikler

  1. Sommerhus Lolland

    Lolland er et naturskønt og populært område som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Glæd jer til dejlige strande, rejs tilbage til Middelalderen, ta' på safari og besøg et af Danmarks mest populære badelande, Lalandia.
    Lolland_160-F0119