Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Hasmark.
Vælg mellem 66 sommerhuse
langtidsleje sommerhus hasmark
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i og omkring Hasmark.

Langtidsleje af sommerhus i og omkring Hasmark - vi har løsningen!

Feline Holidays har til hver en tid den største mængde af sommerhuse i og ved Hasmark. Vi har gennem årene løst rigtig mange opgaver for kunder, der har haft behov for at leje et eller flere sommerhuse i en længere periode. Vi løser alle opgaver med fuldtfokus på de individuelle behov der altid er, når det gælder langtidsleje af et sommerhus.

Indkvartering af medarbejdere

Har din virksomhed fået en større opgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal have fundet et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan opholde sig, mens arbejdet står på? Det er ikke noget problem. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et eller flere sommerhuse. Vi har stor erfaring med denne slags opgaver, og har før hjulpet mange virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder.

Forsikringsskader

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Arbejder du i et forsikringsselskab og skal finde et sted, hvor en skadesramt kunde kan bo i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at reparere skaderne.

Ombygning og renovering

Står du overfor en stor ombygning eller et renoveringsprojekt der bevirker, at du i flere uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus omkring din hjemadresse. Du kan booke op til 5 uger direkte over nettet.

Klik her for at se alle de sommerhuse i Hasmark, som er ledige i 5 uger.

Altid individuelle løsninger - kontakt os

Hvis du har brug for en en periode der er længere end 5 uger, så ring til os eller send en mail. Det gælder selvfølgelig også hvis du har specifikke ønsker eller behov. Vi har lavet mange individuelle løsninger, og kan også finde en til dig.

Uanset hvor mange uger eller måneder du har brug for, hjælper vi gerne med at finde en løsning, der er skræddersyet til netop dine behov. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 66 sommerhuse

Andre artikler om Hasmark Strand

 • Sommerhus Hasmark Strand

  Hasmark Strand på hyggelige og naturskønne Nordfyn ligger meget tæt ved mange familievenlige aktiviteter. I kort køreafstand fra Hasmark Strand ligger Danmarks tredje største by Odense med et stort udvalg af attraktioner, shoppingmuligheder og mange grønne oaser.
  Flot træsommerhus til 10 personer beliggende i et populært feriehusområde ved Hasmark Strand.

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordfyn

  Nordfyn kan bare noget med vand. Her finder I Fyns længste kystlinje med nogle af øens bedste strande, udsøgte fiskesteder, hyggelige marinaer og masser af mulighed for at udforske kysten fra vandsiden. For landkrabberne byder den nordlige del af Fyn på spændende slotte og herregårde med flotte parker, interessante museer og kirker, markeder, hyggelige byer og en rigtig smuk natur.
  Nordfyn_121-72-4141
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
  Fyn_Depositphotos_327530366_S