Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Dannemare.
Vælg mellem 27 sommerhuse
langtidsleje sommerhus dannemare
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i og omkring Dannemare.

Langtidsleje af sommerhus i og omkring Dannemare - vi har løsningen!

Feline Holidays har til hver en tid det største udvalg af sommerhuse i og ved Dannemare. Vi har gennem årene løst rigtig mange opgaver for kunder, der har haft brug for at leje et eller flere sommerhuse i en længere periode. Vi løser alle opgaver med fokus på de individuelle behov og ønsker der altid er, når det handler om langtidsleje af et sommerhus.

Indkvartering af medarbejdere

Har din virksomhed fået en stor anlægsopgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal have fundet et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan bo, mens arbejdet er i gang? Det er ikke noget problem. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et eller flere sommerhuse. Vi har årelang erfaring med denne type opgaver, og har hjulpet mange virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder.

Forsikringsskader

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Arbejder du i et forsikringsselskab og skal finde et sted, hvor en skadesramt kunde kan genhuses i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at udbedre skaderne.

Ombygning og renovering

Står du foran en stor ombygning eller et renoveringsprojekt der gør, at du i flere uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus omkring din bopæl. Det er muligt at booke op til 5 uger direkte over nettet.

Klik her for at se alle de sommerhuse i Dannemare, som er ledige i 5 uger.

Altid individuelle løsninger - kontakt os

Hvis du har brug for en en periode der er længere end 5 uger, så ring til os eller send en mail. Det gælder naturligvis også hvis du har specielle ønsker eller behov. Vi har lavet rigtig mange skræddersyede løsninger, og kan også finde en til dig.

Uanset hvor mange uger eller måneder du har brug for, hjælper vi gerne med en løsning, der er skræddersyet til netop dine behov. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 27 sommerhuse

Andre artikler om Dannemare

  • Sommerhus Dannemare

    Sommerhusene ved Dannemare ligger naturskønt og uforstyrret i det lollandske landskab med et rigt dyre- og fugleliv samt unik flora. Området egner sig perfekt til cykel- og vandreture på stier langs vandet og fisketure. Her er I tæt på både historiske seværdigheder, attraktioner for børnene, badestrande med fine forhold og hyggelige købstæder med atmosfære, museer, lystbådehavne og butikker.
    Dejligt sommerhus til 6 personer beliggende i naturskønne omgivelser i Dannemare.

Andre artikler

  1. Sommerhus Lolland

    Lolland er et naturskønt og populært område som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Glæd jer til dejlige strande, rejs tilbage til Middelalderen, ta' på safari og besøg et af Danmarks mest populære badelande, Lalandia.
    Lolland_160-F0119