Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus på Ærø.
Vælg mellem 1 sommerhuse Destinationer under Ærø
langtidsleje sommerhus ærø
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus på Ærø .

Langtidsleje af sommerhus på Ærø – vi har løsningen!

Her på siden finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse på Ærø. Samtidig har vi hos Feline mange års erfaring i at lave tilpassede og individuelle løsninger omkring langtidsudlejning.

Det gør os til et naturligt valg når du har behov for at foretage langtidsleje af et sommerhus på Ærø.

Årsagerne til at man søger et sommerhus på Ærø i en længere periode er vidt forskellige. Det afhænger helt af den situation, man står i. Derfor findes der heller ikke nogen standardløsning. Behovene adskiller sig så meget fra hinanden, at vi altid laver en skræddersyet løsning.

Hvis du skal bruge et sommerhus i op til 5 uger kan du dog leje det direkte på nettet. Du kan se det aktuelle udvalg af sommerhuse på Ærø, som er ledige i 5 uger, på denne side.

Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker.

Vi finder løsninger til alle

Hvad enten du har brug for at foretage langtidsleje af et sommerhus på Ærø i 6 uger, 3 måneder eller en helt tredje periode, hjælper vi med at finde en løsning. Det gælder også i forhold til om du skal bruge ét sommerhus eller flere.

Kontakt os og fortæl hvad du har brug for, så vil vi gøre alt vi kan for at finde en god, hurtig og omkostningseffektiv løsning til dig.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk – vi vil også gerne hjælpe dig med at løst dit behov for langtidsleje af et sommerhus på Ærø.

Vælg mellem 1 sommerhuse

Andre artikler om Ærø

 • Sommerhus Ærø

  Ærø er en af de smukke øer der ligger i Det Sydfynske Øhav. Den er et populært ferieområde, hvor du finder omkring 100 skønt beliggende sommerhuse. Her er tre charmerende byer, super børnevenlige strande, flot natur og suveræne muligheder for lystfiskeri.
  Velholdt skipperhus i 2 etaget til 4 personer med en hyggelig gårdhave beliggende i Marstal på det sydlige Ærø.
 • Privat udlejning af sommerhus på Ærø

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus til leje Ærø. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
  Privat udlejning af sommerhus på Ærø Emne nr.: 084-M70223
 • Sommerhus Ærø uge 29

  Et sommerhus Ærø uge 29 er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
  Sommerhus Ærø uge 29 Emne nr.: 090-30287
 • Sommerhus uge 28 Ærø

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus uge 28 Ærø. Du kan uden nogen problemer finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vis alle artikler om Ærø

Andre artikler