Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Ans.
Vælg mellem 50 sommerhuse
langtidsleje sommerhus ans
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i og omkring Ans.

Langtidsleje af sommerhus i og omkring Ans - vi har løsningen!

Feline Holidays har til hver en tid de fleste sommerhuse i og omkring Ans. Vi har gennem årene løst rigtig mange opgaver for kunder, der har haft behov for at leje et eller flere sommerhuse gennem længere tid. Vi løser alle opgaver med fokus på de individuelle behov der altid vil være, når det handler om langtidsleje af et sommerhus.

Indkvartering af medarbejdere

Har din virksomhed fået en stor opgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu skal du i gang med at have fundet have fundet et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan bo, mens arbejdet er i gang? Det er ikke noget problem. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et eller flere sommerhuse. Vi har årelang erfaring med denne type opgaver, og har hjulpet mange virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder.

Forsikringsskader

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Er du ansat i et forsikringsselskab og skal finde et sted, hvor en skadesramt kunde kan opholde sig i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at reparere skaderne.

Ombygning og renovering

Står du overfor en større ombygning eller et renoveringsprojekt der bevirker, at du i nogle uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus omkring din hjemadresse. Det er muligt at leje et sommerhus i op til 5 uger online.

Klik her for at se alle de sommerhuse i Ans, som er ledige i 5 uger.

Altid individuelle løsninger - kontakt os

Hvis du har brug for mere end 5 uger, så kontakt os telefonisk eller via mail. Det gælder naturligvis også hvis du har konkrete behov. Vi har lavet rigtig mange skræddersyede løsninger, og kan også lave en til dig.

Uanset hvor mange uger eller måneder du har brug for, hjælper vi gerne med at finde en løsning, der er tilpasset netop dine behov. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 50 sommerhuse

Andre artikler om Ans

  • Sommerhus Ans

    I Gudenådalens grønne plantager ligger de hyggelige sommerhusområder Truust og Fårvang. Tæt på i Ans ligger Tange Sø med badebro og søbred af sand og græs, hvor det også er tilladt at fiske. Ved siv og næs kan der fanges gedder, og ved fiskeri i båd kan der bl.a. også fanges ørreder, laks. Området ligger en kort køretur fra Silkeborg og Viborg, hvor der venter jer mange gode oplevelser.
    Dejligt, stort og rummeligt feriehus til 9 personer med 4 gode soverum. Huset er beliggende på en 2900 m² indhegnet grund i Truust ved Ans.

Andre artikler

  1. Sommerhus Midtjylland

    Midtjylland har masser af badesøer, fiskesøer og afvekslende natur, der er rig på muligheder for en aktiv ferie. De smukke fredfyldte omgivelser ved Gudenåen og Silkeborgsøerne er det perfekte sted at tage familien med på kanotur. Oplev den uforstyrrede natur og nyd samværet i aktivt eller roligt tempo. Turen kan gå helt til Tørring, og der er masser af start- og stoppladser på ruten.
    Midtjylland