Det milde klima i Alicante i Spanien på Costa Blanca-kysten er af WHO kåret til at være blandt de sundeste steder at leve – og holde ferie.
Se ferieboliger i Alicante
klima alicante april_306-ES9751.603.1
Emne nr. 306-ES9751.603.1.

Verdensmester i klima er Alicante i Spanien

Det milde klima i Alicante i Spanien kan få dig til at glemme alt om wellness på specielle klinikker.

For en ferie i Alicante på Costa Blanca-kysten giver et helt naturligt velvære. Det sørger 300 årlige solskinsdage for. Plus varme somre med en gennemsnitlig temperatur på 26 grader og lune vintre, hvor godt 20 varmegrader om dagen er standard.

Sammen med op til 1.600 meter høje beskyttende bjergformationer og store saltsøområder skaber det lune vejr og den lille forskel mellem sommer- og vintertemperaturer et såkaldt geografisk mikroklima.

Denne type klima har Alicante i Spanien som ét af fem steder i verden. Det har fået verdenssundhedsorganisationen WHO til at kåre det milde klima i Alicante i Spanien som et af de sundeste i verden.

Se ferieboliger i Alicante

Længere levetid

Det resulterer i, at indbyggerne i Alicante og på Costa Blanca har en længere forventet levetid end andre europæere.

Om du får et længere liv af en ferie i det milde klima i Alicante i Spanien? Ja, hvis du ferierer tilstrækkelig mange gange, kan der være en chance for en længere tilværelse.

Sikkert er det, at det milde klima i Alicante i Spanien er godt for folk med lidelser som tør hud, astma, psoriasis og gigt.

Men alle kan trænge til naturlig wellness i det milde klima i Alicante i Spanien, som indbyder til velvære, solbadning, udeliv på cafeer, sport til vands og til lands – for eksempel på en af Costa Blancas 13 golfbaner. Her kan du slå dig løs året rundt. Takket være det milde klima i Alicante i Spanien.

Det kan du nemt komme ned og nyde ved at finde en feriebolig hos Feline Holidays.

Se ferieboliger i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.