Spring ud i et blomstrende forår i et skønt klima i Alicante i april. Se frem til at få varmet kroppen igennem med tocifrede varmegrader døgnet rundt.
Se ferieboliger i Alicante
klima alicante april_306-ES9751.603.1-1
Emne nr. 306-ES9751.603.1-1.

Klima Alicante april

Et varmt klima venter i Alicante i april med masser af sol og temperaturer over 20 grader.

Smid overtøjet og spring ud i det blomstrende forår, hvor livet i Alicante for alvor rykker udendørs.

En selvfølge, for et skønt klima i Alicante i april indbyder til at få vinterens kulde og mørke pakket langt væk. Og vi kender alle sammen den dejlige fornemmelse af at blive varmet igennem af solen.

For eksempel på en fortovscafé ved Alicantes berømte strandpromenade eller på selve stranden.

Allerede i april kan du nemlig tage hul på sommeren i Alicante – også med en frisk dukkert i et cirka 15 grader varmt Middelhav.

Lune aftener

Og selv når solen er gået ned, behøver du ikke rykke inden døre. Varmen fra solens stråler bliver nemlig hængende til langt ud på aftenen og sikrer et lunt klima i Alicante i april. Her er temperaturen også tocifret om natten.

Regn og gråvejr behøver man ikke frygte takket være et tørt klima i Alicante i april.

Måneden byder ifølge statistikken på sølle fire dage med i alt 30 millimeter nedbør.

Det tørre klima i Alicante i april hænger sammen med, at byen ligger beskyttet af en bjergkæde og to forbjerge. Det holder nedbørsmængden nede på et minimum i april og resten af året.

Endnu et plus ved en ferie i det varme klima i Alicante i april er fraværet af mange turister.

Deres rykind kommer først i sommermånederne, mens du i april har det mere for dig selv i Alicante.

Det betyder også, at du har endnu nemmere ved at finde en dejlig feriebolig til en forårsferie i Alicante hos Feline Holidays.

Se ferieboliger i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.