Mindre end fire timers kørsel fra grænsen frister Harzen med smukke bjerge, hyggelige, gamle byer og borge samt masser af tilbud om aktiv ferie, familiehygge, afslapning, shopping og god mad.
Se ferieboliger i Harzen
kør selv harzen_136-DAN186
Emne nr. 136-DAN186.

Kør selv Harzen: Kom på toppen i de nordtyske bjerge

Snør vandrestøvlerne eller hop på cyklen og udforsk Harzens bjerge, dale og forrygende udsigter. De magelige kan tage turen til toppen med svævebane på en kør selv ferie til Harzen.

Oplagt er det endvidere at få fut i ferien med en tur i et af de tre veterantog, der for fuld damp kæmper sig op i Harzens højder. Eksempelvis Brockenbahn, som når tinden af det 1.142 meter høje Bloksbjerg.

Du og familien kan også gå i dybden med et besøg i minen i Rammelsberg, hvor børnene kan blive minearbejdere for en dag.

Handler det om byliv, er Harzen klar med små, charmerende perler. Goslar, Harzens hovedstad med en fortid som kejsersæde, og byer som Wernigerode og Quedlinburg er lige til at gå på opdagelse i.

Se frem til flere hundrede år gamle bindingsværkshuse, statelige slotte samt hyggelige, små stræder med restauranter og butikker.

En kør selv ferie til Harzen er også perfekt om vinteren. Nyd et krus Glühwein og en honningkage på et af Harzens hyggelige julemarkeder eller få pulsen op med en tur på ski ned af Harzens bjergsider.

Få alle fordelene hos Feline

Til en kør selv ferie i Harzen finder du nemt en feriebolig hos Feline Holidays. Vores søgemaskine er let at bruge og fuld af valgmuligheder.

Hos Feline Holidays er bookingen og betalingen både sikker og nem. Husk også, at du med vores prisgaranti altid får den laveste pris på det sommerhus, du har booket.

Over 1,5 million tilfredse kunder siden 2000 understreger, at du og din booking af en feriebolig er i gode hænder os.

Har du spørgsmål omkring en feriebolig i forbindelse med din kør selv ferie til Harzen er du meget velkommen til at ringe eller sende en mail til vores kundeafdeling.

Se ferieboliger i Harzen

Andre artikler om Harzen

  • Feriebolig Harzen

    Din familieferie i Harzen kan hurtigt blive for kort med alt det, I skal nå at se og opleve her.
    Denne hyggelige ferielejlighed til 4 personer er beliggende i den lille landsby Kamschlacken, omgivet af træer og dejlige vandreruter.

Andre artikler

  1. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland