Guldborgsund Zoo & Botaniske Have
Østre Allé 97
4800 Nykøbing Falster
+4554732700
Vælg mellem 474 sommerhuse

Guldborgsund Zoo & Botanisk Have

I centrum af Nykøbing Falster finder I Guldborgsund Zoo & Botanisk Have, der med sine 83 år er en hyggelig og unik Zoo. Vi har mere 80 forskellige dyr fra hele verden og et væld af spændende planter og dejlige grønne områder, som klart er et besøg værd for hele familien.

Tá på tur blandt vilde og eksotiske dyr
På jeres rejse rundt i haven kan I bl.a. opleve den sibiriske tiger, der aktivt holder øje. Hos kattalemurerne er der livlig aktivitet, når de springer fra gren til gren. Hos surikaterne er der altid en vagtmester, som holder øje, mens de andre blot slapper af i solen. På jeres vej rundt i regnskoven, hvor luftfugtigheden er høj, og lyden fra eksotiske dyr er en del af oplevelsen, springer vores Gyldenhoved løvetamariner nysgerrigt rundt, mens paryksilkeaberne sidder på lur. I skovens dybe bund vandrer kæmpe skildpadder og hjelmvagtler rundt.

I vores Zoo-School kan I opleve pattedyrenes, paddernes og krybdyrenes fantastiske verden. Vores terrarier står fremme, så I kan komme helt tæt på og se dyrene i deres rette element. Vi har lige fra ”bomberotter” i gigantisk størrelse til små frøer og hvæsende kakerlakker og mange andre sjældne arter.

I dinosaurernes fodspor
Tá med på en spændende tidsrejse og se et væld af flotte planter, som dominerede verden for 65 millioner år siden. I Dinohaven kan du bl.a. opleve bregner, kæmpe padderokker, dinosaur-træet og flotte magnolier, som voksede i dinotiden.

Sjov og leg for alle
Vi har sjove spil i haven og udfordrende naturlegepladser for aktive børn og legesyge familier. Vi har Falsters fedeste legeplads, hvor alle børnene kan boltre sig fra tårn til tårn - eller hvad med en tur i svævebanen?

Når sulten melder sig, har vi masser af hyggelige spisekroge, hvor man evt. kan nyde sin medbragte picnickurv eller i sommerhalvåret besøge Caféen eller gå forbi Lamakiosken og lade sig friste af kioskens udvalg.

Et besøg i Guldborgsund Zoo & Botanisk Have er altid en hyggelig og spændende dag, hvor I kan komme helt tæt på dyrene og få en masse sjov læring og oplevelser for hele familien.

Vælg mellem 474 sommerhuse

Andre artikler om Falster

 • Sommerhus Falster

  Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
  Sommerhus til 8 personer i Marielyst på Falster beliggende kun 50 m fra dejlig sandbadestrand.
 • Sommerhus Marielyst Blommestien

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Marielyst Blommestien. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Blommestien marielyst Emne nr. 130-K12395
 • Sommerhus Anemonevej Marielyst

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Anemonevej Marielyst. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos os.
  Anemonevej marielyst Emne nr.130-K14200
Vis alle artikler om Falster