Fiskeri- og Søfartsmuseet_Sælunge
Fiskeri- og Søfartsmuseet
Tarphagevej 2-6
6710 Esbjerg
76 12 20 00
Vælg mellem 678 sommerhuse Vælg mellem 5 tilbud

Oplevelser for hele familien ved Nationalpark Vadehavet

På Fiskeri- og Søfartsmuseet er der 14.000m2 maritime oplevelser for hele familien. Gå på opdagelse i udstillinger om dansk fiskeri, Vadehavets søfart, Nordøsens fisk- og dyreliv samt Vadehavets sæler og fugle. Eller besøg frilandsudstillingen og den maritime legeplads.

I Fiskeri- og Søfartsmuseets Sælarium vises Vadehavets sæler – spættet sæl og gråsæl. Sælerne fodres hver dag klokken 11.00 og klokken 14.30. Udstillingen ”Vadehavets Sæler” ligger i forbindelse med Sælariet og fortæller via billeder, film og spil mere om de to sælarter.

Vadehavets fugle vises også på Fiskeri- og Søfartsmuseet. Kom f.eks. helt tæt på edderfuglene, når de dykker efter blåmuslinger i museets fugleanlæg. Få mere at vide om Vadehavet ved at besøge Vadehavsudstillingen som blandt andet indeholder en 11 meter lang interaktiv væg, hvor Vadehavets dynamik kan opleves. Vadehavet er også omdrejningspunkt for udstillingen "Vadehav og Verdenshav", som fortæller om søfarten i det danske Vadehav fra vikingetiden til i dag.

Tag desuden på opdagelse i de danske havområder i Saltvandsakvariet på Fiskeri- og Søfartsmuseet eller udforsk frilandsudstillingen med kystfiskerleje, havnemiljø, træskibsværft samt en bunker fra den 2. Verdenskrig.

Fiskeri- og Søfartsmuseet viser også skiftende særudstillinger. Se f.eks. særudstillingen ”Hvaler på Afveje – Hvalstrandinger i Danmark gennem tiderne”, hvis blikfang er et over 7 meter langt vågehvalsskelet.

Vælg mellem 678 sommerhuse Vælg mellem 5 tilbud

Andre artikler om Blåvand

  • Sommerhus Blåvand med pool

    Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blåvand med pool. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
  • Lej sommerhus privat Blåvand

    Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et lej sommerhus privat Blåvand. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vis alle artikler om Blåvand