I Alicante kan ferie i en villa medføre luksusproblemer, da valget kan stå mellem havudsigt og byliv eller fred og ro i bjergene.
Se ferievillaer i Alicante
ferievilla alicante_306-ES9730.327.1
Emne nr. 306-ES9730.327.1.

Ferievilla Alicante: Forkælelse på Den hvide kyst

Man bliver let forkælet i Alicante på en ferie i en villa på Costa Blanca, Den hvide kyst. Ikke nok med, at man bor i en stor, lækker villa med egen have og måske også jeres egen swimmingpool.

Find en ferievilla i Alicante med swimmingpool her

Der kan også være udsigt over et blåt Middelhav og kort til pulserende spansk byliv med cafeer, modebutikker og tapasbarer samt en mondæn marina flankeret af en hyggelig havn med små fiskerbåde.

En anden fristelse kan være udsigten til at bo i fred og ro i bjergene bag Alicante og Costa Blanca. Frisk bjergluft, egen swimmingpool pinjeskove, storslåede panoramaer og oliven-, citron-, og appelsinlunde som nærmeste naboer.

Plus en søvnig lille landsby med hvidkalkede huse. Her hænger skinkerne fra loftet hos slagteren, kaffen drikkes i selskab med de lokale på byens café, og tid er tid noget, man har nok af.

Valget er dit og frit. Du finder masser af gode tilbud på en ferievilla i Alicante hos Feline.

Se ferievillaer i Alicante

Andre artikler om Alicante

 • Feriebolig Alicante

  Alicante er hovedbyen på Costa Blanca og ligger som en perle helt ud til Middelhavet. Byen og regionen har mange spændende, historiske seværdigheder, dyreparker og vandlande og ikke mindst dejlige strande, hyggelige vige og flotte klipper. Oplev stemningen, maden og kulturen i de charmerende byer.
  Denne smagfuldt indrettede lejlighed til 4 personer ligger i grønne og rolige omgivelser i Golf Las Ramblas med tilhørende fælles udendørs swimmingpool.
 • Alicante vingård

  I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
  alicante vingård_356-ES-03110-14
 • Øl Alicante

  Øl og Alicante er en forfriskende affære. Nydes bedst på en lokal bar med et par tapas.
  øl alicante_356-ES-03170-105
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.