I en ferielejlighed i San Juan i Alicante er naboen Europas bedste strand, Playa de San Juan, med syv kilometer gyldent sand ved det turkisblå Middelhav.
Se ferielejligheder i Alicante
ferielejlighed san juan alicante_306-ES9740.49.2
Emne nr. 306-ES9740.49.2.

Ferielejlighed San Juan Alicante:

I en ferielejlighed i San Juan i Alicante står sol, strand og storbyliv højt på dagsordenen.

Naboen er nemlig Europas bedste strand, Playa de San Juan, og 10 minutters sporvognskørsel mod syd fører til centrum af Costa Blancas største by, Alicante.

Men tilbage til San Juan. En bred og syv kilometer lang strand med gyldent sand og vajende palmer lige ud til det turkisblå og varme Middelhav samt en smuk kulisse i form af bjerge i baglandet.

Læg dertil noget nær garanti for godt vejr takket være Costa Blancas 300 årlige solskinsdage.

Dertil kommer et hav af faciliteter så som restauranter for enhver smag og pengepung, små butikscentre, udendørs fitness-maskiner til fri afbenyttelse, gratis brusere til at skylle sand og salt af kroppen samt mulighed for at leje liggestole og parasoller.

Endnu et plus er mange skraldespande og en strandkultur med indgroet ”Nej tak til affald og griseri.” Det medfører en ren strand, der hver morgen bliver ”friseret” med harver efterspændt på traktorer.

Se ferielejligheder i Alicante

Børnevenlig og børnesikker

Børnesikkerheden er i top, da vandet er lavt og fri for understrømme og store bølger. Ind mod land er stranden isoleret fra trafikken af en bred promenade og bygninger.

Dertil kommer et talstærkt korps af livvagter, som holder et vågent øje med strandlivet både fra deres tårne og til fods. Tidligt om morgenen får de selskab af et rengøringsmandskab, som sørger for at stranden altid er ren og indbydende.

Hvis man kan løsrive sig fra Playa de San Juan, venter Alicantes charmerende og sanselige centrum fem kilometer mod syd.

Blandt fristelserne er shopping, den gamle bydel med snævre gader fyldt med livlige barer, restauranter og folklore samt imponerende udsigter fra Alicantes vartegn, Santa Bárbara.

Golfspillere kan tillige glæde sig til at prøve kræfter med en af Costa Blancas bedste golfbaner, Alicante Golf Club, som ligger nær en ferielejlighed i San Juan i Alicante.

Din feriebolig nær Europas bedste strand finder du nemt hos Feline.

Se ferielejligheder i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.