Ferielejlighed eller feriehus Alicante? Få gode råd til valget her. Snup lejligheden, hvis det gælder strand og oplevelser. Tag huset og få plads og privatliv.
Se ferielejligheder og feriehuse i Alicante
ferielejlighed feriehus spanien_147-EBL557
Emne nr. 147-EBL557.

Ferielejlighed Feriehus Alicante

Ferielejlighed eller feriehus i Alicante? Hvad skal man vælge? Det kigger vi på her.

Handler ferien om at komme på stranden og om at opleve Alicantes byliv samt de mange tilbud på Costa Blanca-kysten, skal I vælge en ferielejlighed.

Mere har I ikke brug for, da I alligevel er væk ’hjemmefra’ det meste af tiden. Et varmt klima med over 300 årlige solskinsdage og lune aftener inviterer til udeliv.

Og selv om en ferielejlighed ikke er på størrelse med et palads, vil I have et køkken og selv kunne lave morgenmad og eventuelt andre måltider.

Et kæmpe plus i forhold til at bo på hotel, hvor selvstændighed og muligheden for selv at bestemme tempoet er erstattet med styring og afhængighed samt vimsende hotelpersonale.

Mere overskueligt

Dertil kommer, at alt er mere overskueligt i en ferielejlighed frem for et feriehus i Alicante.

Man er fri for at skulle hytten rundt og måske op på første sal for at finde solcreme, badetøj og guidebog, når man er på vej ud ad døren.

De fleste ferielejligheder har også en balkon eller terrasse, hvor I kan nyde hinandens selskab med et godt glas rødvin samt lidt oliven, ost og brød købt på det lokale marked.

Der vil tillige ofte være tilknyttet en swimmingpool til en ferielejlighed. Perfekt, for alle kan trænge til en hurtig dukkert. Og har man børn med, er en pool alle tiders legeområde.

Det oplevede jeg blandt andet på en ferie i en ferielejlighed, hvor mine to unger ved den fælles pool havde gyldne stunder med tre andre danske børn – hvis far i øvrigt kendte en af mine venner.

Det er en anden historie, men endnu et plus ved en ferielejlighed over for et feriehus i Alicante er, at prisen som regel er lavere.

Mere privatliv i et feriehus

I et feriehus har du til gengæld mange andre fordele. Først og fremmest har I det hele mere for jer selv.

Hvor man i en ferielejlighed er omgivet af naboer, giver et feriehus masser af plads til privatliv. Ofte vil et feriehus også ligge mere isoleret samt på afstand af støj og tummel.

Et feriehus vil som regel også have et mere personligt og individuelt præg end et feriehus i et upersonligt massebyggeri.

Derfor er et feriehus oplagt for jer, som tager på ferie i Alicante for at slappe af og nyde fred og ro i stedet for at styrte rundt på jagt efter eventyr.

Solen skinner også i den private have, som man ofte finder ved feriehus sammen med egen swimmingpool. En pøl, der aldrig er ’lukket’, men som I kan bruge, når I vil.

Den helt store fordel ved et feriehus er plads. Uanset om det handler om den lille familie, storfamilien med bonusbørn og kærester eller jer, der vil på ferie i Alicante med gode venner.

Her taber en ferielejlighed til et feriehus i Alicante. Et feriehus kan rumme det hele. Hygge i en stor, fælles stue. Børnenes leg. Teenagernes rod. Og frihed for hele tiden at tænke på at skulle rydde op og klemme sig sammen.

Et feriehus har også et stort køkken med plads til at lave ’rigtig’ mad af friske råvarer fra det lokale marked, når lysten til at gå på restaurant ikke lige er til stede.

Og husk, at huslejen for et feriehus bliver billigere, hvis er I flere af sted sammen. Det gør et feriehus perfekt til en gruppeferie.

Uanset om valget på en ferielejlighed eller et feriehus i Alicante, finder du nemt den perfekte feriebolig hos Feline Holidays.

Se ferielejligheder og feriehuse i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.