Besøg den højtliggende by Granada, så vil I befinde jer i ca. 730 meters højde. Se hvordan byen gennem tiden har været præget af mange forskellige kulturer. Betragt de mange smukke gamle bygningsværker i Granadas stejle gader. Besøg det tidligere fæstningsværk Alhambra og se hvordan byen spredte sig omkring fæstningsværket og rummede mange samfundslag og håndværk.
Vælg mellem 13 sommerhuse
Emne nr.: 507-6049
Emne nr.: 507-6049

Ferie i den mauriske by

Granada ligger i ca. 730 meters højde ved bjergkæden Sierra Nevada. Ved byen mødes de to floder Darro og Genil. Byen rummer Spaniens tredje største universitet med hele 60.000 studerende.

Lige uden for Granada finder I det imponerende mauriske palads og fæstningsværk, Alhambra. Alhambra er en hel by med fæstningsværk, palads og hvad der til hører. I byen boede både adelen, militæret, det højere borgerskab, vigtige håndværkere og købmænd. Alhambra er på UNESCOs Verdensarvsliste og er en af de mest besøgte seværdigheder i Spanien.

Pga. Granadas beliggenhed er der rig mulighed for udfoldelse i den omkringliggende natur. Her er let adgang til vandreruter og andre aktiviteter i bjergkæden Sierra Nevada. Det er blot at indtage naturen omkring og suge oplevelser og indtryk til sig.

Granadas historiske bymidte er præget af gamle monumenter og bygningsværker. Tidligere katolske monarker for hvem Granada var deres favorit by, har stået bag store bygningsværker i den højtbeliggende by. Heriblandt kan I besøge byens katedral og det royale kapel, som rummer de jordiske rester af tidligere konger og dronninger.

Oplev hvordan byen har rummet mange forskellige kulturer gennem tiden. I kan bl.a. besøge de arabiske bade og nyde den rolige og afslappede stemning der hersker i badene. Oplev byens stemning og smag på den lokale gastronomi. Byens placering gør at byen er fordelt på mange plateauer, så bevæger I jer af byens gader, vil I opleve at de labyrintiske gader er stejle. Til gengæld kan I fra gaderne nyde udsigten fra den smukke by.

Vil I besøge det højtliggende Granada er en ferielejlighed i Granada det perfekte udgangspunkt for jeres oplevelser.

Vælg mellem 13 sommerhuse

Andre artikler om Granada

 • Feriebolig Granada

  Granada favner bredt. Her er fantastisk natur, smukke og overdådige historiske bygninger, dejligt badevand samt spændende museer. Her kan I shoppe, slappe af eller være aktive – og nyde det pragtfulde spanske køkken. Tapas bliver stort set ikke bedre end de, der serveres i Granada!
  Skøn ferievilla til 12 personer med en indre gård, i stil med de marokkanske Riads, beliggende i Granada-Chauchina på en stor grund med privat pool og tennisbane.

Andre artikler

 1. Feriebolig Andalusien

  Andalusien er en solsikker feriedestination med dejlige sandstrande og lækkert badevand, uforglemmelige naturoplevelser og historiske seværdigheder. Besøg de smukke byer med slotte og katedraler, shoppinggader og markeder. Oplev dansende heste og flammende flamenco, vandlande og zoologiske haver.
  Denne smagfuldt indrettede lejlighed til 4 personer ligger på 2. sal 15 km kørsel fra Estepona, med en vidunderlige udsigt over de yppige haver og poolanlæggene.
 2. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.