Emne nr.: 306-ES5040.100.1
Emne nr.: 306-ES5040.100.1

Hvad er bedre end at leje en villa til ferien? Her kan I nyde nogle uforglemmelige dage sammen på jeres egne præmisser. Er I mest til aktiviteter i nærområdet eller hygge ved den villa, I har booket? Her afgør I selv dagens program.

Søgningen efter en villa klares nemt og ubesværet her på portalen. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af populære villaer. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle holde styr på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet bruge kræfterne på at finde netop den villa, der passer til jer.

Når søgningen er overstået, og du har fundet netop den villa, der matcher dine krav, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal klares, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Du finder villaer med pool i mange forskellige. Derfor er det afgørende for din søgning efter det helt rigtige sted, at du får et overblik over alle mulighederne på én portal. Det er præcis den service, vi giver dig. Ingen andre steder er så mange villaer med pool samlet på én hjemmeside. Det giver dig de bedste chancer for at få opfyldt alle de krav, der er til den villa, I drømmer om. Nemt og enkelt.

Vel ankommet til jeres foretrukne villa kan I glæde jer til et ophold i luksuriøse rammer. Der er intet som helst, der kommer op på siden af en villa med pool, når det handler om at forkæle sig selv. Et ophold her er en herlig oplevelse for jer alle.

Det er altid en udfordring at skulle koordinere flere familiemedlemmers kalendere - og opgaven bliver på det nærmeste aldeles umulig at løse, hvis der ikke lige er tale om en af skolernes ferieperioder. Du behøver dog ikke at slippe tanken om et velfortjent afbræk i hverdagen. Løsningen er lige til: Book en weekend eller en miniferie, der f.eks. strækker sig over 2-4 dage. Det kan alle finde tid til, og det vil være sundt for hele familien at trække stikket i nogle dage.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Granada er og har altid været Andalusiens kulturelle centrum. Monumenter og paladser fra forskellige epoker bevidner om byens rørende forhistorie.

Iglesia San Nicolás - San Cristóbal er ikke bare en smuk kirke med udsigt over byen, men også et godt udgangspunkt for at gå på opdagelse i Albaicín-kvarteret.

Ovenfor Alhambra finder I Generalife. Kaliffernes sommerhave, også kaldet bygmesterens have, indeholder blandt andet Museo de Bellas Artes de Granada med Spaniens ældste kunstsamling. Et besøg efter mørkets frembrud er en helt speciel oplevelse, når bygningen står oplyst.

Hvis man vil nyde naturen i nærheden af Alhambra, skal man tage til Alhambra Forest. Her kan man vandre i skyggen af træerne og forfriske sig ved brøndene med rent drikkevand.

Under et besøg ved Alhambra må man ikke gå glip af et besøg på Palacio de Carlos V med den store indergård.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af villaer til den billigste, pris. Der er prisgaranti på samtlige villaer, du kan booke her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du lejer en villa hos os.

Hvis du finder den villa, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for assistance eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af en villa, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har specielle ønsker til din villa.

Vi har årelang erfaring med udlejning af villaer, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 4 sommerhuse