Nyd det gamle fiskeri- og søfartskvarter. Her fås masser af frisk fisk og Paella. Skulle I have lyst kan I lærer mere om kvarterets historie i fiskernes hus, besøge dets livsfyldte pladser og ikke mindst lægge vejen fordi den populære strand under samme navn som kvarteret. Bo i en ferielejlighed i dette skønne kvarter helt ud til Middelhavet.
Vælg mellem 0 sommerhuse
Emne nr.: 507-8411
Emne nr.: 507-8411

Nyd og oplev Barceloneta

Ønsker I et bo I det kvarter som tidligere var beboet af fiskere og sømænd, vil I komme til at bo helt tæt på vandet.

Området blev op til OL i 1992, som blev afholdt i Barcelona, renoveret. Her blev kvarteret omdannet fra hovedsageligt at være beboet af fiskere og sømænd til at være et mere moderne boligområde. Havnen blev renoveret, så der nu kan ligge store yachts, og området fremtræder indbydende og med plads til masser af liv.

Kvarteret Barcelonetta betyder lille Barcelona. Kvarteret er en del af den gamle bydel Ciutat Vella som også dækker over det gotiske kvarter, Raval kvarteret og Sant Pere kvarteret. Barcelonetta er beliggende helt ud til Middelhavet, hvorfor bydelen indeholder nogle fine strand, hvortil der er let adgang. Stranden er oplagt at besøge, måske ovenikøbet til et dyp i det klare blå vand. Fra bydelens havn kan man se de mange krydstogtskibe som ynder at lægge til i Barcelonetta, hvorfra passagererne strømmer ud i Barcelonas gader.

Vil I lærer mere om kvarterets historie, kan I besøge Casa de los Pescadores, fiskernes hus, og se mere om kvarterets tidligere virke.

I finder også pladsen Barceloneta. Ved pladsen ligger kvarteret kirke Barroca, som bestemt også er et besøg værd. I finder I kvarteret også 3 andre pladser; Placa Pompeu Gener, Font del Mercat og La Bosca. Som altid på pladserne i Barcelona, vil I her opleve et væld af liv og aktiviteter.

I vil hurtigt opdage, at bygningerne i bydelen er lavere end i centrum af Barcelona. Det er ikke tilladt at bygge bygningerne højere, da det således vil tage udsigten fra resten af byen.

Det er nemt at bevæge sig fra Barceloneta og til Barcelonas andre bydele, for at opleve hvad de har at byde på. Her er masser af muligheder for at benytte offentlig transport. Nogle kvarterer kan endda nås til fods på kort tid.

Vil I bo i og udforske denne trekantede bydel er en ferielejlighed i Barceloneta det oplagte valg.

Vælg mellem 0 sommerhuse

Andre artikler om Barcelona

 • Billig storbyferie i Barcelona centrum

  I Barcelona er der mulighed for både billige, centrale og skønne ferielejligheder. Med lige netop den type I ønsker, har I den perfekte ramme for jeres ferie. Oplev Barcelonas mange seværdigheder og den pulserende stemning. Iagttag de mange arkitektoniske perler, shop på hovedgaderne eller bevæg jer ad de mindre sidegader og besøg de mange lokale butikker.
  Emne nr.: 507-9018
 • Badeferie Barcelona

  I om omkring Barcelona er der rig mulighed for badeferie. Her kan I nyde strandende, restauranterne med de lækre lokale retter og afslapningen. Når I trænger til afveksling, kan I hurtigt og nemt nå til Barcelona og byens mange tilbud og muligheder. Besøg byens kendte seværdigheder, glæd jer over markedernes farverige udvalg og byens mange seværdigheder.
  Emne nr.: 306-ES9510.388.1
 • Feriebolig i Barcelona med børn

  Ønsker I at besøge Barcelona med børnene, er der masser af oplevelser til de mindste. Tag på museer med interaktive indslag og lad børnene løbe om kap med en OL-stjerne. Besøg stadionet hvor FC Barcelona holder til. Tag på byens legepladser, besøg et lokalt marked, og find ved fælles hjælp råvarerne til aftensmaden. Lad børnene lege i lejligheden og nyd storbyen med plads til familien.
  Emne nr.: 507-9361
Vis alle artikler om Barcelona

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.