Hold jeres ferie nær stranden i Barcelona og vær klar til at indtage det blå vand, det varme sand og byens gader. Benyt jer af byens mange tilbud, besøg havnen, parkerne og de mange seværdigheder. Nyd Barcelonas livlige stemning og benyt jer af de mange lokale restauranter. Smag på catalanske retter på de lokale restauranter og nyd Barcelonas lune klima.
Vælg mellem 4 sommerhuse
356-ES-08007-06
356-ES-08007-06

Ferie nær stranden

En ferie til Barcelona er oplagt, hvis I gerne vil nyde både stranden og byens mange tilbud. Et godt udgangspunkt er derfor at leje en ferielejlighed i Barcelona ved stranden.

Ved stranden I Barcelona emmer det af liv og sommerstemning. Her mødes unge og gamle, lokale og turister for at nyde solens stråler og det dejlige middelhav. På stranden foregår alverdens aktiviteter, mens de besøgende soler sig og slapper af på den fine sandstrand.

Når I har nydt solen og det blå vand, kan I trække jer tilbage til Barcelonas gader. I kan nyde skyggen i de smalle gader i det gotiske kvarter, få Barcelonas bedste friske fisk i Barceloneta kvarteret, lige ved stranden, eller nyde byens mange shoppinggader.

Går I en tur ved havnen, kan I iagttage de mange yachts og krydstogtskibe. I havnen ligger adskillige yachts, men også mere almindelig størrelser lystbåde. Barcelona er et yndet tillægssted for Middelhavets store krydstogtskibe, de lægger til i havnen, hvorfra dets passagerer valfarter ud til byens forlystelser, inden de igen lægger fra land.

På havnen finder I også et stort shoppingcenter, som byder på alverdens butikker, restauranter, en biograf og meget andet. Vil I videre til andre bydele, kan I fra havnen tage svævebanen til Monjuic.

På Montjuic finder I museer, parker samt det gamle OL-anlæg. Anlægget byder nu besøgende indenfor til både anlægget, badene og museet.

Selvom I bor i nærheden af stranden, er det nemt at komme videre til resten af Barcelonas mange bydele. Byen byder på gode både metro og busforbindelser, så I skal bare lokalisere den rigtige linje, inden I begiver jer ud I byens travle gader.

Tæt ved stranden kan I også tage en tur i Ciutadella Park, her finder I adskillige skulpturer af bl.a. Gaudi og Llimona. I parken finder I også en sø, museer, et smukt og stort springvand designet af kunstneren Josep Fontseré, Barcelona zoo og ikke mindst det Catalanske parlamentspalæ. Der er derfor masser af mulighed for oplevelser i Ciutadella Park, hvad enten I blot vil nyde det grønne eller I vil besøge en af parkens attraktioner.

Vil I gå en aftentur ved stranden, er der kun kort vej tilbage til jeres ferielejlighed i Barcelona ved stranden.

Vælg mellem 4 sommerhuse

Andre artikler om Barcelona

 • Billig storbyferie i Barcelona centrum

  I Barcelona er der mulighed for både billige, centrale og skønne ferielejligheder. Med lige netop den type I ønsker, har I den perfekte ramme for jeres ferie. Oplev Barcelonas mange seværdigheder og den pulserende stemning. Iagttag de mange arkitektoniske perler, shop på hovedgaderne eller bevæg jer ad de mindre sidegader og besøg de mange lokale butikker.
  Emne nr.: 507-9018
 • Badeferie Barcelona

  I om omkring Barcelona er der rig mulighed for badeferie. Her kan I nyde strandende, restauranterne med de lækre lokale retter og afslapningen. Når I trænger til afveksling, kan I hurtigt og nemt nå til Barcelona og byens mange tilbud og muligheder. Besøg byens kendte seværdigheder, glæd jer over markedernes farverige udvalg og byens mange seværdigheder.
  Emne nr.: 306-ES9510.388.1
 • Feriebolig i Barcelona med børn

  Ønsker I at besøge Barcelona med børnene, er der masser af oplevelser til de mindste. Tag på museer med interaktive indslag og lad børnene løbe om kap med en OL-stjerne. Besøg stadionet hvor FC Barcelona holder til. Tag på byens legepladser, besøg et lokalt marked, og find ved fælles hjælp råvarerne til aftensmaden. Lad børnene lege i lejligheden og nyd storbyen med plads til familien.
  Emne nr.: 507-9361
Vis alle artikler om Barcelona

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.