Måske jeres ferie i Barcelona skal gå en tur forbi Camp Nou, hvor fodboldholdet FC Barcelona hører til. Oplev det kæmpe store stadion og forestil jer hvordan stemningen fylder stadion når holdet spiller på hjemmebanekampe. Er I til noget helt andet, kan I besøge byens mange smukke bygningsværker, hvor især Antoni Gaudi har bidraget med mange kendte værker, præget af organiske former.
Vælg mellem 89 sommerhuse
Emne nr.: 507-4055
Emne nr.: 507-4055

Barcelonas mange muligheder

Vil I leje en ferielejlighed i Barcelona ved privat udlejning og have det bedste udgangspunkt for en oplevelsesrig ferie, så er en ferielejlighed gennem Feline Holidays et oplagt valg. Med en ferielejlighed i Barcelona har I jeres helt egen private lejlighed, hvortil I kan trække jer tilbage efter en dag fyldt med oplevelser i Barcelonas pulserende storbyliv.

I det pulserende storbyliv kan I bl.a. opleve Camp Nou, hvor storholdet FC Barcelona har hjemmebane. Stadionet kan rumme hele 99.354 publikummer, stadionet forventes dog at blive udviklet, så det inden for en kommende årrække kan rumme endnu flere til den populære fodboldklubs hjemmekampe. På stadion kan I få en rundvisning, hvor I kan se de forskellige faciliteter til rådighed i klubben. I kan opleve det store stadion, fra kanten af plænen og afprøve tilskuerpladserne. Hvis I vil gå all-in, kan I købe billetter til en af holdets hjemmekampe og opleve alle stjernerne live. I skal dog være ude i god tid, da der blandt klubbens mange fans er kamp om pladserne. Men får I plads, vil I helt sikkert få en oplevelse for livet, når hele stadion er klar til kamp.

Er I mere til arkitektur, kan I besøge nogle af den kendte arkitekt Antoni Gaudis berømte bygningsværker. Tag til la Sagrada Familia træd indenfor i denne endnu ikke færdige kirke og nyd alle kirkens smukke detaljer. Besøg hans første vigtige bygning Casa Vicens og se hvordan han har benyttet sig af organiske former i sine bygninger. Også bygninger som Casa Mila og Casa Batlló er kendte fremtrædende Gaudi værker.

Hospital de Sant Pau er også en bygning for sig. Det spændende byggeri er tegnet af den Catalanske arkitekt Lluís Doménech i Montaner. Bygningen stod færdig i år 1930 og fungerede indtil år 2009 som hospital. I dag fungerer bygningen som museum og kulturelt center.

I vil ikke fortryde at ligge jeres vej forbi disse smukke bygningsværker. Benyt jer gerne af rundvisninger og lær endnu mere om bygningerne, tankerne bag og ikke mindst arkitekterne.

Book en ferielejlighed i Barcelona ved privat udlejning og nyd jeres ferie i denne skønne metropol.

Vælg mellem 89 sommerhuse

Andre artikler om Barcelona

 • Billig storbyferie i Barcelona centrum

  I Barcelona er der mulighed for både billige, centrale og skønne ferielejligheder. Med lige netop den type I ønsker, har I den perfekte ramme for jeres ferie. Oplev Barcelonas mange seværdigheder og den pulserende stemning. Iagttag de mange arkitektoniske perler, shop på hovedgaderne eller bevæg jer ad de mindre sidegader og besøg de mange lokale butikker.
  Emne nr.: 507-9018
 • Badeferie Barcelona

  I om omkring Barcelona er der rig mulighed for badeferie. Her kan I nyde strandende, restauranterne med de lækre lokale retter og afslapningen. Når I trænger til afveksling, kan I hurtigt og nemt nå til Barcelona og byens mange tilbud og muligheder. Besøg byens kendte seværdigheder, glæd jer over markedernes farverige udvalg og byens mange seværdigheder.
  Emne nr.: 306-ES9510.388.1
 • Feriebolig i Barcelona med børn

  Ønsker I at besøge Barcelona med børnene, er der masser af oplevelser til de mindste. Tag på museer med interaktive indslag og lad børnene løbe om kap med en OL-stjerne. Besøg stadionet hvor FC Barcelona holder til. Tag på byens legepladser, besøg et lokalt marked, og find ved fælles hjælp råvarerne til aftensmaden. Lad børnene lege i lejligheden og nyd storbyen med plads til familien.
  Emne nr.: 507-9361
Vis alle artikler om Barcelona

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.