Bo i centrum af Barcelona og hav byen og dens liv lige uden for døren. Bor I, i centrum er I tæt på det hele. I har museer inden for gåafstand. Bevæger I jer lidt længere ud, bliver mulighederne endnu større. I kan bruge dagen på stranden, eller besøge nogle af de mange arkitektoniske værker byen har at byde på. Slå benene op i lejligheden og vær klar til en ny dags oplevelser.
Vælg mellem 15 sommerhuse
Emne nr.: 507-37
Emne nr.: 507-37

Ferie i centrum af Barcelona

Skal I på ferie i Barcelona og vil I gerne bo centralt, så er en ferielejlighed i Barcelona centrum lige noget for jer. Herfra vil I nemt kunne komme rundt i byen, enten til fods eller med byens mange andre transportmuligheder.

Centrum af Barcelona ses som værende ved Placa de Catalunya. Fra pladsen går flere af byens vigtigste færdselsårer og spreder sig rundt i den store by. På pladsen kan I se mennesker myldre omkring og mærke storbyens stemning. Så snart I bevæger jer ud af jeres ferielejlighed i Barcelona centrum, kan I se og føle byens puls.

Fra centrum kan I hurtigt være ved seværdigheder som Museu d’Art Contemporani de Barcelona, Gaudí Exhibition Center og Museum of History of Barcelona. Her kan I opleve masser af kunst, værker af Gaudi og ikke mindst lærer mere om Barcelonas historie.
Bevæger I jer længere ud fra centrum, kan I besøge Barcelonas populære strande. Her kan I svømme en tur i Middelhavet eller nyde solens stråler i det fine sand.

I kan også besøge byens meget kendte kirke la Sagrada Familia. Kirken forventes først at stå færdig i år 2026, men den er stadig et besøg vær. Tager I ind i kirken, kan I beundre de mange smukke indvendige detaljer og teknikker. Hvis I ikke er bange for højder, er et besøg i et af de 172 m høje tårne et must. Herfra kan I skue ud over Barcelona og beundre kirkens detaljer i højden.

Den lidt mindre kendte kirke i de gotiske kvarter er bestemt også et besøg vær. Kirken er Barcelonas største katedral, La Seu Katedralen, som går under navnet den gotiske katedral. Den ældste del af kirken er bygget i traditionel Catalansk gotisk stil. I kan opleve kirkens enorme kirkerum. I kælderen finder I en sarkofag med de jordiske rester af Barcelonas skytsengel Santa Eulália. I kan også lærer mere om, hvorfor netop hun anses som Barcelonas skytsengel.

Ved siden af La Seu Katedralen ligger et lille kloster, her kan I gå en tur i klosterhaven, hvor I måske støder på stedets 13 løsgående gæs. Hvorfor der altid er netop 13 gæs, kan I også lærer mere om i klosterhaven.

Efter en dags oplevelser er det oplagt at ligge vejen forbi et af de lokale markeder og tage lidt lækkerier med hjem til jeres ferielejlighed i Barcelona Centrum, og nyde aftenen, mens byens liv fortsætter, lige uden for jeres dør.

Vælg mellem 15 sommerhuse

Andre artikler om Barcelona

 • Billig storbyferie i Barcelona centrum

  I Barcelona er der mulighed for både billige, centrale og skønne ferielejligheder. Med lige netop den type I ønsker, har I den perfekte ramme for jeres ferie. Oplev Barcelonas mange seværdigheder og den pulserende stemning. Iagttag de mange arkitektoniske perler, shop på hovedgaderne eller bevæg jer ad de mindre sidegader og besøg de mange lokale butikker.
  Emne nr.: 507-9018
 • Badeferie Barcelona

  I om omkring Barcelona er der rig mulighed for badeferie. Her kan I nyde strandende, restauranterne med de lækre lokale retter og afslapningen. Når I trænger til afveksling, kan I hurtigt og nemt nå til Barcelona og byens mange tilbud og muligheder. Besøg byens kendte seværdigheder, glæd jer over markedernes farverige udvalg og byens mange seværdigheder.
  Emne nr.: 306-ES9510.388.1
 • Feriebolig i Barcelona med børn

  Ønsker I at besøge Barcelona med børnene, er der masser af oplevelser til de mindste. Tag på museer med interaktive indslag og lad børnene løbe om kap med en OL-stjerne. Besøg stadionet hvor FC Barcelona holder til. Tag på byens legepladser, besøg et lokalt marked, og find ved fælles hjælp råvarerne til aftensmaden. Lad børnene lege i lejligheden og nyd storbyen med plads til familien.
  Emne nr.: 507-9361
Vis alle artikler om Barcelona

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.