Med en ferielejlighed i Barcelona har I det bedste udgangspunkt for oplevelser i Barcelona. Herfra kan I blandt meget andet bevæge jer mod kendte og mindre kendte bygningsværker, besøge OL anlægget på Montjuic, nyde paella og lokale fiskeretter i Barceloneta og besøge spændende lokale museer.
Vælg mellem 89 sommerhuse
Emne nr.: 507-9306
Emne nr.: 507-9306

Oplev Barcelonas forskellige kvarterer

På jeres ferie til Barcelona kan I leje en ferielejlighed i Barcelona. Her kan I trække jer tilbage og ovenikøbet tilberede jeres egne måltider, eller medbringe dem hjem fra byen så de kan nydes i ferielejlighedens køkken.

Besøg nogle af de bygningsværker som normalt ikke får så meget opmærksomhed og få endnu mere kendskab til Barcelona. Heriblandt kan nævnes bygningsværkerne Casa Vicens, som er Gaudis først vigtige bygning og fungerede som valuta mægler Manel Vicens sommerhus, samt Güell Paladset som i hans levetid var beboet af byggematadoren Eusebi Güell og hans familie.

Skulle I få lyst til noget af Barcelonas bedste fisk og Paella, skal I bevæge jer mod bydelen Barceloneta, som betyder lille Barcelona. I den gamle sømands- og fiskerbydel finder I små lokale restauranter, hvor I kan finde byens bedste friske fiske retter og den klassiske Paella. I kan udforske resten af bydelen og opleve, hvordan husene her er bygget i få etager, for ikke at tage udsigten fra resten af Barcelona.

Fra havnen i Barceloneta som blev ombygget i forbindelse med OL i 1992, kan I tage svævebanen til Sant Monjuic kvarteret, som er beliggende på bjerget af samme navn. På Sant Montjuic kan I besøge alle de grønne parker og nyde en gåtur i det grønne miljø, med udsigt over havnen og middelhavet. I kan også besøge det Olympiske anlæg, som blev opført til de Olympiske Lege i 1992, hvor Barcelona var OL-vært. Anlægget er opført bag den facade, der stod klar i 1929 og husede bygningen til verdensudstillingen i årene 1929-1930. På Sant Montjuic finder I også Miro museet. På museet kan I opleve originale værker af den spanske surrealistiske modernistiske kunstner Miro og midlertidige særudstillinger af andre kunstnere, som løbende udskiftes.

Vil I opleve Barcelona og have den bedste base, hvor I kan nyde aftenerne og en hjemmelavet morgenmad, har I det bedste udgangspunkt med en ferielejlighed i Barcelona.

Vælg mellem 89 sommerhuse

Andre artikler om Barcelona

 • Billig storbyferie i Barcelona centrum

  I Barcelona er der mulighed for både billige, centrale og skønne ferielejligheder. Med lige netop den type I ønsker, har I den perfekte ramme for jeres ferie. Oplev Barcelonas mange seværdigheder og den pulserende stemning. Iagttag de mange arkitektoniske perler, shop på hovedgaderne eller bevæg jer ad de mindre sidegader og besøg de mange lokale butikker.
  Emne nr.: 507-9018
 • Badeferie Barcelona

  I om omkring Barcelona er der rig mulighed for badeferie. Her kan I nyde strandende, restauranterne med de lækre lokale retter og afslapningen. Når I trænger til afveksling, kan I hurtigt og nemt nå til Barcelona og byens mange tilbud og muligheder. Besøg byens kendte seværdigheder, glæd jer over markedernes farverige udvalg og byens mange seværdigheder.
  Emne nr.: 306-ES9510.388.1
 • Feriebolig i Barcelona med børn

  Ønsker I at besøge Barcelona med børnene, er der masser af oplevelser til de mindste. Tag på museer med interaktive indslag og lad børnene løbe om kap med en OL-stjerne. Besøg stadionet hvor FC Barcelona holder til. Tag på byens legepladser, besøg et lokalt marked, og find ved fælles hjælp råvarerne til aftensmaden. Lad børnene lege i lejligheden og nyd storbyen med plads til familien.
  Emne nr.: 507-9361
Vis alle artikler om Barcelona

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.