En ferie i en lejlighed i Alicante er perfekt til at kombinere shopping, sightseeing og andet storbyliv med sol, strand og oplevelser på Costa Blanca-kysten.
Se ferielejligheder i Alicante
ferielejlighed alicante spanien_147-EBL200
Emne nr. 147-EBL200.

Her er fordelene ved ferielejlighed i Alicante i Spanien

En ferie i en lejlighed i Alicante i Spanien giver dig det hele. Storbyliv, sjov, sol og strand ved et krystalklart Middelhav.

Eksempelvis den kilometerlange strand Playa del Postiguet få minutter fra Alicantes centrum samt byens strandpromenade og marina. Et kvarters kørsel med sporvognen mod nord venter en af Europas bedste strande i form den syv kilometer lange Playa San Juan.

Alicante og byens ferielejligheder er også den lige vej til forrygende forlystelsesparker som Terra Mítica ved Benidorm, Spaniens svar på Disneyland. Serveret i mytisk verden fra Grækenland, romerriget, Egypten og Costa Blancas egen oldgamle historie.

Eller møder med tigre, løver og andre vilde dyr på en kør selv-tur i Safari Park Vergel. Shows med delfiner, søløver og sæler i Mundomar i Benidorm.

Vandrutsjebaner og vilde vover i badelande som Aquapolis i Torrevieja, Aqualandia i Benidorm og Aquapark i Rojales kan også være på agendaen på en ferie i en lejlighed i Alicante.

Men Alicante og byens ferielejligheder kan også føre fra pulserende feriebyer til fredelige, små landsbyer med hvidkalkede huse i bjergene. Hvor tiden synes at stå stille. Hvor landsbykirkens klokkeslag sammen med fuglesang er ene om at levere lyd til storslåede panoramaer og idylliske olivenlunde.

Tillige er en ferielejlighed i Alicante i Spanien perfekt til at nyde tapas, paella og andre lokale specialiteter – for eksempel en eller nogle af regionens mange vine.

Og uanset på hvilken tid af året du tager på ferie i en lejlighed i Alicante, kan du med sindsro pakke solbriller og sommertøj i kufferten.

Alicante og Costa Blanca er nemlig velsignet med 300 årlige solskinsdage og en gennemsnitstemperatur på 18 grader; det dobbelte af den danske.

Hvis du også vil ned til sol, strand, sjov og varme, finder du let en ferielejlighed i Alicante i Spanien hos Feline Holidays.

Se ferielejligheder i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.