Skønt med en ferielejlighed i Alicante med privat udlejning. Sådan kan du tænke, når du sidder på terrassen i ferielejligheden i Alicante på Costa Blanca-kysten og slapper af – i godt selskab og måske et godt glas rødvin.
Se ferielejligheder i Alicante
ferielejlighed alicante privat udlejning_356-ES-03590-15
Emne nr. 356-ES-03590-15.

Ferielejlighed Alicante privat udlejning er vejen til oplevelser

For ikke nok med, at du holder ferie i et område med et af verdens sundeste og bedste klimaer med over 300 solskinsdage om året.

Du bor også nær skønne strande. For eksempel Europas bedste af slagsen, Playa San Juan, et kvarter nord for Alicante.

Byen er i sig selv et besøg værd med sin gamle bymidte med snævre gader og gyder, bygninger fra middelalderen og flere hundrede barer, cafeer og restauranter med tapas, paella og andre delikatesser.

Shopping er også i top i Alicante. Her er toptunede modebutikker på Maisonnave, Alicantes svar på Strøget, små købmandshandler og kunsthåndværk i topklasse. Farverige markeder, outlets med kvalitet til lavpris samt fede shoppingcentre. For eksempel det døgnåbne Panoramis Mall ved Alicantes marina.

Fra Alicantes vartegn, middelalderborgen Santa Bárbara, får du overblik over det hele. Også bjergene i baglandet og et glitrende Middelhav.

En ferielejlighed i Alicante med privat udlejning er også vejen til at opleve den 300 kilometer lange Costa Blanca-kyst med byer som Torrevieja, Villajoyosa Altea, hvis centrum oser af charme og spansk stil, samt Benidorm.

Her vil børn og voksne elske en tur i Terra Natura Park Benidorm, en kombination af vandland og dyrepark. Andre fristelser nær ferielejligheder i Alicante med privat udlejning er Vergel Safaripark, badelandet Aqualandia og Mundomar Marin Park. Her er shows med delfiner, søløver og papegøjer.

Men alle kan også trænge til bare at slappe af og hygge sig i fred og ro. Det er en ferielejlighed Alicante med privat udlejning perfekt til. Sådan en finder du let hos Feline.

Se ferielejligheder i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.