Tag forskud på sommeren med en tur til Alicante og Costa Blanca i det tidlige forår. Husk solbrillerne og lad den tykke jakke blive hængende i skabet, for solen er allerede godt i gang med at varme alt op.
Se feriehuse til udlejning i Alicante
feriehusudlejning alicante_356-ES-03560-03
Emne nr. 356-ES-03560-03.

Forlæng sommeren med feriehusudlejning i Alicante

Begrebet "udenfor sæsonen" findes næsten ikke, når vi taler feriehusudlejning i Alicante. Med 2.800 solskinstimer om året om en gennemsnitlig temperatur på 18 grader – to gange højere end den danske – er feriehuse til leje i Alicante perfekte til en ferie med godt vejr året rundt.

Sommeren i Alicante er som skabt til daseferie ved stranden, siesta i skyggen, samt slentreture på strandpromenaden fulgt af hyggelige timer på terrassen i ferieboligen i den varme aftenluft.

Den slags kan du blive ved med til langt ind i efteråret, hvor badetøj, shorts og andet sommertøj stadig bør få en plads i kufferten. Selv om vinteren fra december til februar kan du med feriehusudlejning i Alicante få brug for solcreme til en vinterbleg dansk hud.

Har du lyst til sol og sommer, når solen holder fri i Danmark, kan du finde skønne feriehuse til leje i Alicante hos Feline.

Se feriehuse til udlejning i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.