Nyd ferien i Barcelona og genoplev eller sug for første gang byens stemning og liv til jer. Barcelona byder på et væld af forskellige oplevelser som giver jer en uforglemmelig ferie. Når dagens oplevelser skal synke til bunds, kan I trække jer tilbage til jeres feriebolig, nyde hjembragt mad og lade op til næste dags mange indtryk.
Vælg mellem 89 sommerhuse
Emne nr.: 507-5270
Emne nr.: 507-5270

Oplevelser i Barcelona

Hvis I brænder for at besøge Barcelona, måske for første gang eller blot fordi I efter utallige besøg er blevet forelskede i denne skønne by, er det oplagt at leje et feriehus som base for jeres ferie. Herfra kan I begive jer ud i Barcelonas gader og benytte jer af de mange muligheder og tilbud.

Besøg havnen som blev ændret i forbindelse OL i 1992, hvor Barcelona var vært. Tidligere husede havnen og Barcelonette kvarteret Barcelonas fiskere. I dag er Port de Vell et yndet mål for krydstogtskibe og store yachts. Der er altid liv på havnen, så I vil ikke fortryde at gå en tur ved havnen og betragte de mange både og mennesker der bevæger sig rundt i området.

Skal I videre rundt i byen, kan I benytte de lokale hop-af-hop-på turistbusser. De giver jer mulighed for at komme nemt rundt blandt Barcelonas forskellige seværdigheder og samtidig have tid til at besøge og opleve attraktionerne.

Barcelona huser et utal af arkitektoniske perler også fra nyere tid. I byen finder I dog en del ældre bygninger, som er på listen over UNESCO World Herritage Sites, heriblandt Palau de la Música Catalana, Hospital de Sant Pau, Casa Vicens og andre mere kendte værker så som Park Güell og la Sagrada Familia. Så tag på rundtur blandt de mange World Herritage sites og oplev de unikke arkitektoniske perler.

Vil I helt tilbage i tiden, kan I besøge det gamle Barcelona. I middelalderkvarteret kan I gå i de mange labyrintiske smalle gader og opleve bygninger tilbage fra middelalderen. Som en del af den gamle bydel finder I det gotiske kvarter. Her kan I opleve den gotiske katedral, Barcelonas største katedral, som blev bygget i årene 1298-1441 og indeholder hele 3 kirkeskibe.

Ferieboligen giver mulighed for selv at handle råvarerne til dagens måltider på et af de lokale markeder og tilberede dem i ferieboligens køkken. I kan også købe lækre retter med hjem fra byens restauranter og nyde dem i jeres feriebolig. Måske har i endda lejet en feriebolig med terrasse eller altan, så I kan sidde ude i den varme aften.

Vil I opleve alle Barcelonas fascinerende kvarterer og seværdigheder, er et feriehus i Barcelona det oplagte valg, hvor I kan trække jer tilbage efter en dag fyldt med unikke oplevelser.

Vælg mellem 89 sommerhuse

Andre artikler om Barcelona

 • Billig storbyferie i Barcelona centrum

  I Barcelona er der mulighed for både billige, centrale og skønne ferielejligheder. Med lige netop den type I ønsker, har I den perfekte ramme for jeres ferie. Oplev Barcelonas mange seværdigheder og den pulserende stemning. Iagttag de mange arkitektoniske perler, shop på hovedgaderne eller bevæg jer ad de mindre sidegader og besøg de mange lokale butikker.
  Emne nr.: 507-9018
 • Badeferie Barcelona

  I om omkring Barcelona er der rig mulighed for badeferie. Her kan I nyde strandende, restauranterne med de lækre lokale retter og afslapningen. Når I trænger til afveksling, kan I hurtigt og nemt nå til Barcelona og byens mange tilbud og muligheder. Besøg byens kendte seværdigheder, glæd jer over markedernes farverige udvalg og byens mange seværdigheder.
  Emne nr.: 306-ES9510.388.1
 • Feriebolig i Barcelona med børn

  Ønsker I at besøge Barcelona med børnene, er der masser af oplevelser til de mindste. Tag på museer med interaktive indslag og lad børnene løbe om kap med en OL-stjerne. Besøg stadionet hvor FC Barcelona holder til. Tag på byens legepladser, besøg et lokalt marked, og find ved fælles hjælp råvarerne til aftensmaden. Lad børnene lege i lejligheden og nyd storbyen med plads til familien.
  Emne nr.: 507-9361
Vis alle artikler om Barcelona

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.