Med et feriehus i Sitges ved Barcelona får I det bedste af to verdner. I kan holde badeferie, nyde regionens lækre mad og slentre langs strandpromenaden. På kort tid kan I nå til Barcelonas pulserende storbyliv. Her rammes I af byens stemning og møder et væld af muligheder blandt seværdigheder, restauranter og shopping. Når dagen er omme, trækker I jer igen tilbage til jeres feriehus i Sitges.
Vælg mellem 11 sommerhuse
Emne nr.: 306-ES9519.255.1
Emne nr.: 306-ES9519.255.1

Ferie i Sitges tæt ved Barcelona

Byen Sitges ligger ca. 40 km syd for Barcelona. Byen er som Barcelona beliggende ud til Middelhavet. Her finder I strande med det fineste sand, nogle med plads til mange, mens andre strande er klemt ind mellem klippestykker og giver en mere intim atmosfære.

Langs den velbenyttede strand løber byens strandpromenade. Her finder I restauranter, cafeer og butikker. Sæt jer ned i skyggen og drik en kop kaffe eller noget koldt at køle ned på, mens I kigger på de mange mennesker der ligger på stranden, bader i det strålende vand eller slentre en tur ad strandpromenaden.

Holder I ferie i et feriehus i Sitges ved Barcelona, er lige netop Barcelona et oplagt udflugtsmål. I kan benytte jer af den offentlige transport. Ca. 40 min. senere står I midt i Barcelona. Herfra kan i suge byen til jer og besøge nogle af byens mange seværdigheder.

I den gamle del af Barcelona finder I bl.a. det gotiske kvarter. Her kan I gå på oplevelser i de mange smalle gader, der leder tankerne hen på labyrinter. Området er en del af Barcelonas historiske centrum og spores helt tilbage til middelalderen. Det var her romerne i sin tid startede en romersk landsby, som gennem tiden har udviklet sig og er blevet til Barcelona. Det gotiske kvarter er et af Barcelonas mest kendte kvarterer, hvorfor en del turister lægger vejen her forbi. I kvarteret møder I ud over masser af mindre middelalderlige bygninger også Barcelonas største Katedral. La Seu-Katedralen også kaldet den gotiske katedral, er påbegyndt i år 1298 og stod først færdig i år 1441. I kælderen under katedralen ligger de jordiske rester efter Barcelonas skytsengel Santa Eulália.

Bliver I sultne kan I bevæge jer mod havnen til bydelen Barceloneta. I bydelen servere de lokale restauranter noget af det bedste friske fisk og Paella I finder i Barcelona. Når I alligevel befinder jer I det gamle sømands- og fiskerkvarter, kan I bevæge jeg mod havnen. Havnen er også velbesøgt fra søsiden. Her ligger mange yachts og skaber en hyggelig havn med masser af liv. Ikke mindst lægger mange krydstogtskibe deres vej forbi Barcelona, hvor passagererne går I land i netop denne havn.

Efter en lang dag fyldt med oplevelser i det pulserende storbyliv. Kan I igen forlade Barcelona og bevæge jer tilbage til jeres feriehus i Sitges ved Barcelona og fortsætte ferien i den roligere ferieby.

Vælg mellem 11 sommerhuse

Andre artikler om Barcelona

 • Billig storbyferie i Barcelona centrum

  I Barcelona er der mulighed for både billige, centrale og skønne ferielejligheder. Med lige netop den type I ønsker, har I den perfekte ramme for jeres ferie. Oplev Barcelonas mange seværdigheder og den pulserende stemning. Iagttag de mange arkitektoniske perler, shop på hovedgaderne eller bevæg jer ad de mindre sidegader og besøg de mange lokale butikker.
  Emne nr.: 507-9018
 • Badeferie Barcelona

  I om omkring Barcelona er der rig mulighed for badeferie. Her kan I nyde strandende, restauranterne med de lækre lokale retter og afslapningen. Når I trænger til afveksling, kan I hurtigt og nemt nå til Barcelona og byens mange tilbud og muligheder. Besøg byens kendte seværdigheder, glæd jer over markedernes farverige udvalg og byens mange seværdigheder.
  Emne nr.: 306-ES9510.388.1
 • Feriebolig i Barcelona med børn

  Ønsker I at besøge Barcelona med børnene, er der masser af oplevelser til de mindste. Tag på museer med interaktive indslag og lad børnene løbe om kap med en OL-stjerne. Besøg stadionet hvor FC Barcelona holder til. Tag på byens legepladser, besøg et lokalt marked, og find ved fælles hjælp råvarerne til aftensmaden. Lad børnene lege i lejligheden og nyd storbyen med plads til familien.
  Emne nr.: 507-9361
Vis alle artikler om Barcelona

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.