Tag til Ebeltoft og glæd jer til at nyde nogle skønne og afslappende dage sammen med børnene.
Vælg mellem 10 tilbud

Ebeltoft er smukt beliggende på den sydlige del af Djursland. Tæt ved byen finder du Øer Maritime Ferieby, der er opført i en kunstig lagune. Feriecentret består af syv mindre enheder, der er forbundet med hinanden via broer. Der er kun få minutters gang til stranden, og da der også findes en indendørs swimmingpool, er stedet lige sagen for alle der elsker vand og vandsport.

Øer Maritime Ferieby er et glimrende udgangspunkt for udflugter til den perlerække af attraktioner, der findes på Djursland. En af dem er verdens længste træskib, Fregatten Jylland, som I kan gå ombord i.

”Jylland” blev bygget i 1860, men på det tidspunkt var de store træskibes æra faktisk forbi. Fremtiden tilhørte jernskibene, så fregatten snart omdannet til kongeskib. Fra 1984 til 1994 blev skibet istandsat fra top til bund, så i dag ser det faktisk ud som at det godt 150 år gamle skib er en nybygning.

Blandt de øvrige attraktioner er Glasmuseet i Ebeltoft der udstiller moderne glaskunst. Her findes cirka 1500 værker, skabt af 700 kunstnere fra 40 lande. Andre attraktioner er Kattegatcentret i Grenå, Ree Park – Ebeltoft Safari, Skandinavisk Dyrepark, Djurs Sommerland og Randers Regnskov. Der er kort sagt lagt op til en ferie med masser af indhold og spændende oplevelser.

Vælg mellem 10 tilbud