Nyd ferielivet på Costa Brava. Slå jer ned I en af kystens mange dejlige feriebyer. Brug dagene på de mange sandstrande og hop en tur i bølgen blå. Benyt jer af de mange aktiviteter der hvert år er til rådighed på strandene og på havet. Nyd det mangfoldige liv under havets overflade med snorkel eller flaske og lad jer betage af Costa Bravas mange beboere både under og over havets overflade.
Vælg mellem 1.945 sommerhuse
Emne nr.: 306-ES9465.162.1
Emne nr.: 306-ES9465.162.1

Ferie på Costa Brava

På Costa Brava findes der masser af større og mindre feriebyer langs middelhavet. Vil I holde badeferie i området, er en feriebolig i Spanien på Costa Brava det oplagte valg som base til jeres ferie.

I området fra den spanske grænse langs kysten til Barcelona finder I Costa Brava. Langs kysten finder I bl.a. byerne Empuriabrava, Palamos, Sant Fuliu de Guíxols og Tossa de Mar, her kan I nyde ferielivet og det skønne blå middelhav. Benyt jer af kystens mange fine sandstrande, med mulighed for alskens aktiviteter både som landkrabbe og vandhund. Spil volley i sandet, prøv stand-up padling eller hop om bord og tag på bådtur på middelhavet.

I feriebyen Empuriabrava kan I besøge Europas største marina. Marinaen huser mere end 5000 bådpladser, så der er rig mulighed for at betragte de mange både i området. Byen er dannet af masser af kanaler, der giver de lokale mulighed for at have båden lige ved deres bolig, hvorfor bådene i byen ikke er samlet i én havn. Der findes selvfølgelig også feriehuse med egen bådplads i Empuriabrava.

Feriehuse i Empuriabrava

Byen Tossa de Mar var tidligere et yndet mødested for kunstnere verden over. I den gamle bydel finder I levn fra middelalderen, bydelen er stadig omkranset af den gamle bymur og præget af de mange smalle og snoede gader fra middelalderen. I byen findes også mange gode sandstrande. Bevæger I jer lidt væk fra de store kendte strande, finder I mindre betagende bugter, hvor I kan nyde en dag på stranden. Byen rummer også middelalderfæstningen La Vila Vella-slottet, som bestemt er et besøg værd. Slottets placering helt ud til havet, har sikret at folk der nærmede sig byen fra søsiden, blev mødt af fæstningens mure. Fæstningen har derfor gennem mange år fungeret som værn mod alverdens angreb. Fra La Vila Velle-slottet har I også en skøn udsigt over Middelhavet. Er I til dykning eller snorkling er bugterne omkring Tossa de Mar det oplagte udflugtsmål, med mulighed for at opleve det rige liv under havets overflade.

Feriehuse i Tossa de Mar

Den lange kyststrækning giver jer mulighed for at være tæt på kysten og Middelhavet, lige gyldigt hvor på Costa Brava I ønsker at holde jeres ferie.

Se mulighederne for en ferielejlighed på Costa Brava privat og lej en feriebolig på Costa Brava hos Feline Holidays. Så er I klar til at nyde en ferie ved den skønne kyst.

Vælg mellem 1.945 sommerhuse

Andre artikler om Costa Brava

 • Feriebolig Costa Brava

  Mange kilometer naturskøn kyst med krystalklart, blåt badevand og en lang række charmerende, atmosfærefyldte byer. Et spændende og særdeles velsmagende lokalt køkken, og en hovedby der er et sandt skatkammer af oplevelser og attraktioner – velkommen til Costa Brava og jeres næste vellykkede ferie!
  Fra den store terrasse af denne praktiske ferielejlighed til 5 personer i Mirador de Codolar, har man en enestående panoramaudsigt over Middelhavet.
 • Sommerhus Costa Brava

  Costa Brava byder på noget for enhver smag. Om I er til afslappende solferie, aktiviteter i vandet eller besøg i naturparker, kan I finde det på Costa Brava. Nyd kystens mange strande og tag del i strand- og vand aktiviteter. Besøg de mange naturparker med alt fra rigt fugleliv til ufremkommeligt terræn. Besøg autentiske byer og nyd jeres ferie på den solrige kyst.
  Emne nr.: 356-ES-00016-49

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.