Venedigs kanaler indbyder til gondolsejlads og fragter jer roligt rund mellem byens seværdigheder. Sejl en tur under sukkenes bro og se den smukke bro mellem fængslet og Dogepaladset. Stå af ved Markuspladsen og se nærmere på Markuskirken, kampanilen og Dogepaladset. Lad jer drage af byens kanaler, stemning og smukke seværdigheder og oplev denne specielle by af kanaler.
Vælg mellem 228 sommerhuse
Emne nr.: 507-9292
Emne nr.: 507-9292

Den berømte kanalby

Tager I på ferie til Venedigs mange kanaler, er der rig mulighed for en oplevelsesrig ferie i den vandfyldte storby.

Sejl en tur under Sukkenes bro som er bygget tilbage i år 1602. Broen forbinder Dogepaladset med det tidligere fængsel i Venedig. Broen blev derfor brugt, når fanger skulle flyttes fra Dogepaladset til fængselscellerne på den anden side, eller omvendt. Derfor er broen også total lukket og er udsmykket med sider og tag. Var fangerne uheldige, havnede de i ”Brønden”, som var kaldenavnet for cellerne nederst i fængslet. Cellerne blev ofte ramt af oversvømmelser, men fængslet rummede endnu værre celler. Øverst oppe i fængslet fandtes de såkaldte blykamre. Kamrene blev så varme om sommeren, at varmen gennem tiden tog livet af flere af fangerne, der var placeret i disse kamre. Fængslet var faktisk i brug helt frem til 1923.

Besøger I Venedig, er det et must at lægge vejen forbi Markuspladsen, hvorfra I kan opleve både Markuskirken og Dogepaladset. Den enorme plads besøges hver dag af rigtig mange mennesker og er et regulært tilløbsstykke. Når vandstanden i Venedig er høj, oversvømmes pladsen og byen sørger for, at der lægges trædeplader ud på pladsen og i Markuskirken som også påvirkes. På den måde kan de besøgende stadig komme omkring til nogen af byens vigtigst seværdigheder.

Markuskirken afløste helt tilbage i 1063 den tidligere kirke på stedet. Kirken blev dog gennem de næste par hundrede år yderligere udsmykket og forskønnet i takt med at handelsrejsende bragte flere og flere materialer med sig hjem fra rejser. Foran kirken kan I ikke undgå at lægge mærke til den kampanile, som er Markuskirkens klokketårn. Det fritstående klokketårn er hele 99 m høj, og byder besøgende indenfor med mulighed for at nyde den flotte udsigt over havet og Venedigs tage.

Læg også vejen forbi shoppinggaden Merceria som byder på masser af små butikker og rig mulighed for at få et par indkøb med hjem.

Hold ferie i det skønne Venedig og lad jer drage af livet og stemningen i byen. Lad jer transportere af byens kanaler i de verdensberømte gondoler og nyd livet i storbyen Venedig. Find et feriehus i Venedig hos Feline Holidays, så er I klar til at indtage Venedigs kanaler.

Vælg mellem 228 sommerhuse

Andre artikler om Venedig

 • Feriebolig Venedig

  Lagunebyen Venedig er noget helt for sig med det overdådige vandlandskab og utallige markante bygninger. Der er ingen tvivl; Man bliver aldrig træt af at betragte de mere end 100 antikke og rigt dekorerede paladser, der ligger ud til kanalerne. Selvfølgelig er Venedig at finde på UNESCO’s verdensarvsliste.
  Venedig_Depositphotos_44644389_S
 • Ferielejlighed i Venedig

  Besøg Venedig og oplev byens helt specielle opbygning. Se hvordan alting fragtes omkring på både og oplev den stemning der hersker i byen. Gå ikke glip af kendte vartegn som Markuspladsen, Markuskirken og Canal Grande. Hop om bord på en gondol og lad jer transportere af byens kanaler. Læg også vejen forbi Dogepaladset og se hvor byens doger gennem tiden har tilbragt resten af livet som Doge.
  Emne nr.: 507-7368

Andre artikler

 1. Feriebolig Italien

  Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
  Italien_Depositphotos_1194773_S