Artikler

 1. Ferielejlighed i Venedig

  Besøg Venedig og oplev byens helt specielle opbygning. Se hvordan alting fragtes omkring på både og oplev den stemning der hersker i byen. Gå ikke glip af kendte vartegn som Markuspladsen, Markuskirken og Canal Grande. Hop om bord på en gondol og lad jer transportere af byens kanaler. Læg også vejen forbi Dogepaladset og se hvor byens doger gennem tiden har tilbragt resten af livet som Doge.
  Emne nr.: 507-7368
 2. Feriebolig ved Venedig

  Venedigs kanaler indbyder til gondolsejlads og fragter jer roligt rund mellem byens seværdigheder. Sejl en tur under sukkenes bro og se den smukke bro mellem fængslet og Dogepaladset. Stå af ved Markuspladsen og se nærmere på Markuskirken, kampanilen og Dogepaladset. Lad jer drage af byens kanaler, stemning og smukke seværdigheder og oplev denne specielle by af kanaler.
  Emne nr.: 507-9292
 3. Feriebolig Venedig

  Lagunebyen Venedig er noget helt for sig med det overdådige vandlandskab og utallige markante bygninger. Der er ingen tvivl; Man bliver aldrig træt af at betragte de mere end 100 antikke og rigt dekorerede paladser, der ligger ud til kanalerne. Selvfølgelig er Venedig at finde på UNESCO’s verdensarvsliste.
  Venedig_Depositphotos_44644389_S

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier