Et feriebolig Tversted privat er den perfekte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 288 sommerhuse

Lej dit feriebolig Tversted privat her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du let finde et passende feriebolig Tversted privat her. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige feriebolig Tversted privat.

Som kunde hos Feline betaler du intet som helst ekstra for disse fordele. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som lejes igennem os, så derfor vil du altid få den billigste pris på et feriebolig Tversted privat hos os.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Der er hvert år stor efterspørgsel på sommerhuse, og af den grund handler det om at være så hurtigt ude, som det kan lade sig gøre.

Brugervurderinger

Et fantastisk område til gå ture i naturen. Og en dejlig strand  Tæt ved mange Nordjyske attraktioner. Rigtig godt

Huset ligger dejligt ugeneret.

Der er mulighed for at gå nogle skønne ture i skov og ved strand.

Godt at så mange holder deres butik/attraktion åbent i efterårsferien

Dejlig natur - gode vandreturer

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket feriebolig Tversted privat du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne feriebolig Tversted privat til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele prisforskellen. Pengene bliver indsat ganske enkelt på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et feriebolig Tversted privat, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Hurtig og effektivt. Ringede tilbage som aftalt i forhold til om vi måtte medbringe 3 hunde. Ringede et par gange og fik fint forklaret det jeg var i tvivl om som "første-gangs" lejer.

Nemt. Hurtigt. Effektivt.

Skønt. Vi har nu lejet igennem Feline 2 gange og har været meget tilfredse med det hele, kan kun anbefale Feline til andre, og servicen er helt i top...;O. Hilsen fra en meget tilfreds kunde...:O

Fantastisk hurtig og reel behandling af booking ------- gør det gerne igen :-)

Vælg mellem 288 sommerhuse

Andre artikler om Tversted

 • Poolhus Tversted overnatning

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et poolhus Tversted overnatning. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
 • Poolhus Tversted Jylland

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et poolhus Tversted Jylland. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Tversted

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland