Om I ønsker at udforske ferieområdet til fods, på cykel, klatrende på en bjergvæg eller plaskende rundt i en bjerg sø, ja så er Thüringer Wald et godt valg. Naturen er overdådig og smuk med grønne dale, blomsterenge og bjergtoppe, så langt øjet rækker. De mange stier gør det nemt for jer at komme omkring og finde det perfekte sted at nyde den medbragte mad og fylde vandflasken ved en kølig kilde.
Vælg mellem 384 sommerhuse
3-værelses feriehus til 5 personer beliggende i Altenfeld som er en del af Thüringer Wald, tæt på den berømte vandrerute Rennsteig.
3-værelses feriehus til 5 personer beliggende i Altenfeld som er en del af Thüringer Wald, tæt på den berømte vandrerute Rennsteig, omgivet af skove og bjerge. Området byder på et stort udvalg af rekreative muligheder for unge og gamle. Emne nr. 354-DE-98701-25.

Rennsteig er den ældste og mest populære vandresti i Tyskland og tiltrækker hvert år omkring 100.000 vandrere. Stien er også særdeles velegnet til cykling. Rennsteiggarten, der er hjemsted for omkring 4.000 forskellige planter. Haven er et yndet udflugtsmål og har både legeplads og cafe. Lad også turen gå forbi Großer Inselsberg syd for Rennsteig, der er berømt for den storslående udsigt og fine tilgængelighed og derfor en af de mest besøgte bjergtoppe i Thüringer Wald.

Thüringer Wald er fyldt med historiske og kulturelle skatte, seværdigheder og attraktioner for hele familien. Miniatureparken ”mini-a-thür” i Ruhla ved Bad Liebenstein præsenterer en helt enestående udstilling af mere end 100 modeller i skala 1:25 af nogle af de vigtigste kulturelle og historiske bygninger i Thüringen. En rigtig fin legeplads med bl.a. en sommerkælkebane venter børnene, hvis de mister interessen før de voksne.

Haus der Natur Goldisthal i det romantiske Schwarzatal viser med en levende udstilling egnens historie inden for guldminedrift, trækul og brugen af vandkraft. Meget lærerigt og spændende også for børnene.

I det tidligere malteri, et historisk bindingsværkshus i centrum af Suhl, findes Europas eneste specialmuseum for håndvåben med en vigtig samling fra fem århundreder. Fremstillingen af sværd og rustning havde ideelle forhold i Suhl pga. jernmalm minedriften, og i slutningen af det 15. århundrede begyndtes produktionen af håndvåben. Byen havde også egne gravører og porcelænsfabrikker.

Automobile Welt Eisenach er museet for alle med benzin i blodet. Udstillingen fortæller bilfabrikken Eisenachs 110 år gamle historie og viser modeller af biler fra hele perioden i skala 1:75, bl.a. racerbiler fra 1956.

Det over 900 år gamle verdensberømte Schloss Wartburg er et vidne til den tyske historie. Martin Luther oversatte Det Nye Testamente i 1521-1522. Slottet var derfor i århundrede mål for pilgrimme og betragtes som fødestedet for Luther Bibelen og vores moderne sprog. Wagner skrev desuden operaen ”Tannhäuser” her. Wartburg kom på UNESCOs verdensarvsliste i 1999.

Familiens yngste vil elske de mange muligheder for at møde spændende vilde dyr på tæt hånd. Tierpark Suhl er et tidligere vildtreservat, der nu har helliget sig pleje og opdræt af truede europæiske husdyr og vilde dyr. Parken huser næsten 500 dyr af 100 forskellige arter. Tierpark Bad Liebenstein har mere end 200 dyr fra hele verden, bl.a. kæmpe skildpadder og sne aber. Meeresaquarium Zella Mehlis har dyr fra alle verdenshavene og er med sine 7800 m2, 60 akvarier og 5 terrarier det største af sin slags i det centrale Tyskland. Mød bl.a. hajer og krokodiller og vær med, når de fodres.

Er vejret til indendørs aktiviteter, er Kinderland & Indoor Minigolf Schorn Ilmenau et godt sted at nyde samvær med familien i tørvejr. Den 3.000 m2 store legeplads har aktiviteter for alle aldre f.eks. karusseller, trampoliner, kælkebakker, elastiksprings- og klatrekurser og en 18-hullers minigolfbane.

Er ude nu en gang bedst, byder Thüringer Wald på mulighed for sejllads i kano og kajak eller endda på tømmerflåde, vandski og dykning, klatring og fiskeri og meget meget mere. Kun energien sætter grænser. Søerne indbyder til en tur i vandet – det samme gør Solewelt Bad Salzungen, der er unik pga. sine varmtvandsbade med saltkoncentration som i Det Døde Hav. Et ideelt sted for familiens yngste at lære at svømme – og for afslapning for resten af familien.

Leje af sommerhus Thüringer Wald med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Thüringer Wald med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Thüringer Wald er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Thüringer Wald nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Thüringer Wald - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Thüringer Wald. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Thüringer Wald. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Thüringer Wald hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Thüringer Wald her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo bestemt ingen grund til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus Thüringer Wald, et feriehus Thüringer Wald eller en feriebolig Thüringer Wald er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline er ferie Thüringer Wald til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Thüringer Wald nu!

Vælg mellem 384 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Thüringen

    Mærk historiens vingesus i den grønne delstat, hvor bjergkæder og skove fortæller deres egne eventyrlige historier. Historier hvor drager og alfer boede i slugter, og hertuger byggede slotte og paladser. Besøg disse historiske skattekamre og de mere nutidige attraktioner og få en ferie fuld af oplevelser og hyggeligt samvær med familien.
    Dejligt feriehus til 3 personer beliggende på en bjergskråning i Neuhaus ved Thüringer Wald med en fantastisk udsigt over de omkringliggende bjerge.
  2. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland