Nyd ferien i en feriebolig syd for Barcelona. Herfra har I mulighed for at nyde områdets afslappede stemning, hoppe en tur i det skinnende blå vand og nyde en eftermiddag I jeres feriebolig. Tag en dag til Barcelona og nyd byens pulserende liv. Besøg de mange seværdigheder og oplev alt fra spændende museer, udfordrende arkitektur og masser af shopping.
Vælg mellem 16 sommerhuse
Emne nr.: 507-8411
Emne nr.: 507-8411

Hold ferie syd for Barcelona

Syd for Barcelona finder I ferieboliger, hvor I kan nyder jeres ferie fuldt ud. Ferieboligerne ligger i mere rolige områder, end hvad I vil opleve hvis I bor i Barcelona. I finder ferieboliger syd for Barcelona nær byerne Sitges og Vilanova i la Geltrú, hvor fra der ikke er langt til storbyen.

I byen Sitges ca. 40 km syd for Barcelona finder I en dejlig sandstrand og en lystbådehavn fyldt med både klar til en tur på middelhavets blå vand. På strandpromenaden og I byens små hyggelige gader finder I restauranter og cafeer. På strandpromenaden kan I indtage et lokalt måltid, mens I nyder udsigten over det klare blå Middelhav. Herfra kan I bevæge jer ned på byens fine sandstrand og mærke det varme sand mellem tæerne.

Går I en tur langs strandpromenaden i Sitges vil I få øje på Sant Bartomeu & Santa Tecla-kirken. Kirken ligger hævet over strandpromenaden og ligger med smuk udsigt over stranden og Middelhavet.
I byen findes også mindre strandområder, hvor sandet har fundet plads blandt klipperne og skaber mere intime strande.

I Vilanova i la Geltrú finder I på byens Rambla et væld af restauranter og cafeer der byder lokale retter og dertilhørende kolde og varme drikke. Her kan I sætte jer med en god kop kaffe eller et koldt glas vin og betragte myldret af mennesker. Gaden strækker sig fra byens kirke til havnen ved Middelhavet. Her finder I også byens strand. En dejlig sandstrand med plads til både afslapning, aktiviteter og slentreture i solnedgangen. Nær stranden kan I også slå turen et smut forbi byens gamle fyrtårn, som står smukt og hvidt blandt de høje palmer.

På under 40 min. kan I med offentligt transport nå fra Sitges til Barcelona. Mens det fra Vilanova i la Geltrú til Barcelona tager ca. 50 min. Der er altså rig mulighed for at bruge et par dage i Barcelona, hvor I kan lade jer inspirere af storbyens stemning inden I igen drager tilbage til jeres feriebolig syd for Barcelona.

I Barcelona har I bl.a. mulighed for at opleve alverdens museer og arkitektoniske mesterværker. I kan besøge både ældre og nyere arkitektur. Læg vejen forbi kirken la Sagrada Familia som endnu ikke er færdigbygget eller bliv betaget af den hvide og glasbeklædte bygning af den prisvindende arkitekt Richard Meier, som huser Barcelona Museum of Contemporary Art.

Barcelona byder på et væld af seværdigheder og en helt særlig stemning som bare må opleves. Er I til ferie men med mulighed for nogle helt fantastiske storbyoplevelser, er en feriebolig syd for Barcelona det oplagte valg.

Vælg mellem 16 sommerhuse

Andre artikler om Barcelona

 • Billig storbyferie i Barcelona centrum

  I Barcelona er der mulighed for både billige, centrale og skønne ferielejligheder. Med lige netop den type I ønsker, har I den perfekte ramme for jeres ferie. Oplev Barcelonas mange seværdigheder og den pulserende stemning. Iagttag de mange arkitektoniske perler, shop på hovedgaderne eller bevæg jer ad de mindre sidegader og besøg de mange lokale butikker.
  Emne nr.: 507-9018
 • Badeferie Barcelona

  I om omkring Barcelona er der rig mulighed for badeferie. Her kan I nyde strandende, restauranterne med de lækre lokale retter og afslapningen. Når I trænger til afveksling, kan I hurtigt og nemt nå til Barcelona og byens mange tilbud og muligheder. Besøg byens kendte seværdigheder, glæd jer over markedernes farverige udvalg og byens mange seværdigheder.
  Emne nr.: 306-ES9510.388.1
 • Feriebolig i Barcelona med børn

  Ønsker I at besøge Barcelona med børnene, er der masser af oplevelser til de mindste. Tag på museer med interaktive indslag og lad børnene løbe om kap med en OL-stjerne. Besøg stadionet hvor FC Barcelona holder til. Tag på byens legepladser, besøg et lokalt marked, og find ved fælles hjælp råvarerne til aftensmaden. Lad børnene lege i lejligheden og nyd storbyen med plads til familien.
  Emne nr.: 507-9361
Vis alle artikler om Barcelona

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.