Polens historie er utrolig spændende og landet har gennemgået en fantastisk udvikling de seneste årtier. De mange smukke byer er fyldte med historiske seværdigheder, og den vilde, vidunderlige natur lægger op til både afslappende stunder og udfordrende friluftsaktiviteter.
Vælg mellem 6.171 sommerhuse Destinationer under Polen
Dejlig stort 5-værelses feriehus på 280 m² på 2 etager til 12 personer beliggende i udkanten af byen Zakopone i Polen.
Dejlig stort 5-værelses feriehus på 280 m² på 2 etager til 12 personer beliggende i udkanten af byen Zakopone i Polen. Huset er ét af i alt 2 feriehuse i området, 5,5 km fra byens centrum og 4 km fra et skiområde. Emne nr. 315-PL3450.112.1

Polen er stort land med vild og flot natur, omfangsrig historisk kulturarv, spændende storbyer, nationalparker og mange interessante seværdigheder. Naturen er meget varieret og storslået – og udfordrer til forskellige former for friluftsliv året rundt. Tatrabjergene i det sydlige Polen er en populær destination for både skiløb og vandreture, mens de store sø- og skovområder i den nordlige del af landet indbyder til at blive udforsket til fods eller i kajak.

Den nordlige kyst har lange, hvide sandstrande eksempelvis i Wisla Spit, på Hel, nær Swinoujscie og på øen Wolin, hvor stranden er "omfavnet" af 93 meter høje klinter! De mest børnevenlige strande ligger ved Swinoujscie, Krynica Morska, lille Pogorzelica, Dziwnów, Kolobrzeg, Jastarnia og Hel. På disse strande er der livreddere, læskærme, parasoller, strandspil, kurvestolsudlejning, omklædningsrum og brusere ved stranden (visse steder mod betaling).

Den driftige storby Warszawa er Polens hovedstad, og indeholder et mekka af enestående seværdigheder og differentierede kulturelle tilbud, I kan vælge i mellem. Warszawa har rejst sig flot af ruinerne fra 2. Verdenskrig og de mange år under Sovjetunionens dominans. Denne interessante udvikling kan I lære mere om på byens store udvalg af museer – blandt andet Frihedskampmuseet, Kulturpaladset og Chopin-museet. Gå heller ikke glip af et besøg på Warszawas gamle kongeslot og Paladset i Wilanowa.

Der er fantastiske muligheder for at gøre unikke shoppefund i Warszawa. Besøg eksempelvis det spændende antikmarked (Europas største) i Kolokvarteret, eller shop internationale mærkevarer i byens mange stormagasiner og butikker.

I det østlige af Polen ligger Kraków, der ofte bliver betegnet som den smukkeste storby i landet. Kraków var en af de få byer, der slap for ødelæggelser under 2. Verdenskrig, hvilket gør at man i dag kan møde en utrolig smuk og farverig middelalderby. I den gamle bydel ligger en stor markedsplads hvorfra der udløber smalle gader fyldt med butikker og atmosfærefyldte spisesteder. Byens største seværdighed er det imponerende slot Wawel.

Ved den baliske kyst ligger den skønne by Gdansk, der var en magtfuld hansestad i middelalderen. I dag står byens flotte købmandshuse med udsmykkede facader som et vidnesbyrd om Gdansks fortid som rigt handelscentrum. Læg også mærke til byens mange porte, der oprindelig blev bygget som en sindrig form for forsvarsanlæg. Havnefronten i Gdansk er livlig og charmerende med hyggelige cafeer, kunstgallerier og souvenirforretninger. Nyd den flotte udsigt over byen fra toppen af Mariakirkens kirketårn.

Vestpommern, beliggende i det nordvestlige hjørne af Polen, er kendt for sine vidunderlige sandstrande, hvor både soldyrkere, vandhunde og vandsportsentusiaster har optimale vilkår. Regionen har desuden kilometervis af skønne cykelruter og muligheder for lystfiskeri, så hvad enten I går efter afslapning og ro, eller foretrækker en aktiv ferietid – eller måske en blanding af begge dele – er Vestpommern i Polen et rigtig godt valg.

Leje af sommerhus i Polen med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Polen med netop den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning i Polen på den letteste måde. Lej dit sommerhus i Polen nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Polen - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus i Polen. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Polen. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Polen hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Polen her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo bestemt ingen grund til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i hos os. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Polen, et feriehus i Polen eller en feriebolig i Polen er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Polen til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Polen nu!

Vælg mellem 6.171 sommerhuse