Pommern er rig på muligheder for at bade og dyrke alle typer af vandsport i jeres ferie. Udbuddet af kulturelle og ikke mindst historiske attraktioner er stort og varieret, og den smukke natur indbyder til familievenlige cykel- og vandreture.
Vælg mellem 922 sommerhuse
2-værelses lejlighed til 4 personer beliggende på 2. etage i et hyggeligt lejlighedshus i byen Kolobrzeg.
2-værelses lejlighed til 4 personer beliggende på 2. etage i et hyggeligt lejlighedshus i byen Kolobrzeg. Lejligheden ligger kun 1,5 fra vandski, surfing og lystfiskeri. Emne nr. 222-POS02003CYYYP

På grund af sin lange kyststrækning er Pommern et af Polens mest attraktive ferieområder. I det flade landskab i regionen findes desuden mere end 200 søer og adskillige floder, der således giver optimale forhold for såvel sejlsport, kanoture og lystfiskeri.
Et af Europas bedste surf spots findes ved halvøen Hel, der danner en naturlig adskillelse mellem Puckabugten og Østersøen. Denne lokation er perfekt til alle former for vandsport.

Słowiński National Park strækker sig langs Østersøkysten mellem byerne Rowy og Leba, og er optaget på UNESCO’s liste over verdens biosfærereservater. Parkens største attraktion er de fascinerende vandreklitter, som ved deres bevægelse på omkring 10 meter årligt afslører de fossile rester af skovene, der engang voksede på dette sted. Den største af klitterne rejser sig omkring 42 meter over havets overflade. De to søer Lebsko og Gardno trækker mange arter af vandfugle til, og parken er desuden beboet af sjældne fuglearter som havørn, den sorte stork og hornugle.

Byen Stettin i den vestlige del af Pommern er beliggende ved udmundingen af Oder floden ca. 65 km fra Østersøen. Stettin har en omtumlet historie bag sig med skiftende magthavere. I hele Pommern findes et righoldigt udvalg af attraktioner, og i særdeleshed i Stettin, hvor man ligefrem har markeret en seværdighedsrute til brug for turister i form af en stiplet, rød linje, som løber langs med fortovet. En rute, der fører rundt til hele 42 forskellige attraktioner! Kulturslottet, Grunwaldzki -pladsen (Plac Grunwaldzki), byens vartegn den karakteristiske vold udført som en 500 meter lang terrasse Chrobry (Waly Chrobrego) og De Pommerske Fyrsters Slot (Zamek Ksiazat Pomorskich) er blot enkeltstående eksempler på, hvad I kan vente jer her.

Hele 20% af Stettins areal er dækket af forskellige former for grønne områder. Nyd bl.a. den fredelige og naturskønne Kasprowicza-park, et meget populært område med 49 hektar bakket terræn, der indeholder et væld af spændende, eksotiske planter.

Pommerns natur er velegnet til både cykel- og vandreudflugter, som hele familien kan være sammen om. Ud over smuk og alsidig natur findes der overalt i Pommern mange besøgsværdige historiske- og kulturelle seværdigheder.

I sommerhalvåret er Pommerns lange, brede og hvide sandstrande attraktive udflugtsmål, hvor I helt sikkert kan tilbringe nogle skønne timer sammen. Her kan I lege med ungerne, bygge store sandslotte og samle fine strandskaller, soppe, svømme, spille bold eller måske bare slikke sol og slappe helt af! Ud for badestranden i Sopot ved byen Gdansk ligger desuden Europas længste badebro.

Leje af sommerhus i Pommern med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Pommern med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Pommern er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Pommern nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Pommern - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Pommern. Her kan du uden problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Pommern. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Pommern hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Pommern her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i her. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Pommern, et feriehus i Pommern eller en feriebolig i Pommern er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline er ferie i Pommern til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Pommern nu!

Vælg mellem 922 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Polen

    Polens historie er utrolig spændende og landet har gennemgået en fantastisk udvikling de seneste årtier. De mange smukke byer er fyldte med historiske seværdigheder, og den vilde, vidunderlige natur lægger op til både afslappende stunder og udfordrende friluftsaktiviteter.
    Dejlig stort 5-værelses feriehus på 280 m² på 2 etager til 12 personer beliggende i udkanten af byen Zakopone i Polen.