Warszawa er som fugl Fønix genopstået efter brutale ødelæggelser under 2. Verdenskrig, og fremstår i dag som en moderne og spændende storby, hvor den gamle bydel er genopført på så nænsom og smuk vis, at den er på UNESCO’s Verdensarvsliste. Flotte parker, interessante museer, vandland, shoppingcentre – Warszawa står klar til jeres næste vellykkede ferie!
Vælg mellem 840 sommerhuse
2-værelses lejlighed på 70 m² til 3 personer beliggende i det historiske, lille lejlighedshus "Rynek Starego Miasta" i centrum af Warszawa.
2-værelses lejlighed på 70 m² til 3 personer beliggende i det historiske, lille lejlighedshus "Rynek Starego Miasta" i centrum af Warszawa. Lejligheden ligger på 3. etage ud til gården og kun 500 m fra et offentligt parkeringshus, mod betaling. Emne nr. 315-PL9502.1.1

Polens hovedstad Warszawa fremstår i dag som en både budgetvenlig, smuk og trendy storby med mange spændende attraktioner og seværdigheder for hele familien.

Warszawa har en dramatisk historie bag sig. Under 2. Verdenskrig blev byen bombet så voldsomt, at den nærmest var jævnet med jorden, men heldigvis er det lykkedes at udføre en genopbygning af Warszawas gamle bydel helt tro mod den oprindelige arkitektoniske stil, hvilket har sikret den en plads på UNESCO’s Verdensarvsliste.

Nyd den gamle bydel i Warszawa, Stare Miasto, på en hyggelig slentretur, hvor I har tid til at beundre de mange flot udførte arkitektoniske detaljer på bygningerne og få den historiske atmosfære helt ind under huden.

En virkelig lærerig og interessant attraktion, der også knytter sig til Warszawas dramatiske historie er Museet om Warszawaopstanden, som blev åbnet på 60 års dagen for denne meget betydningsfulde begivenhed. Historien om Warszawaopstanden, der er betegnelsen for slaget mellem de polske frihedskæmpere og de tyske styrker i tiden august til oktober 1944, formidler museet på spændende og stemningsfuld vis ved hjælp af cirka 800 genstande samt 1500 fotos, film og lydoptagelser.

Kulturpaladset undgår ikke jeres øjne, da det ikke blot er Warszawas, men faktisk også Polens højeste bygning på i alt 231 meter. Bygningen var oprindeligt en gave fra Sovjetunionen, og et typisk eksempel på stalinistisk arkitektur. Fra 30. etage i Kulturpaladset har I en fantastisk udsigt over byen.

Oplev også de overdådige og eventyrlig flotte sale på Kongeslottet i Warszawa, som ligeledes er blevet genopbygget efter næsten total destruktion under 2. Verdenskrig. Slottet er beliggende i den sydlige del af den gamle bydel.

Knap en kilometer fra centrum af Warszawa ligger den 76 hektarer store, historiske og naturskønne Lazienkipark. Stedet er oplagt til afslapning og hyggeligt samvær i de dejlige haver, der ud over smuk natur også indeholder flotte bygningsværker og fritstående skulpturer. Parken er inddelt i tre haver i hver sin stilart fra hver sin periode hhv. Warszawa Universitets Botaniske have fra det 18. århundrede, den romantiske have fra det 19. århundrede samt den modernistiske have fra det 20 århundrede. I sommerhalvåret afholdes der aftenkoncerter i parken.

En af Polens største parker, Kampions National Park, ligger få kilometer nordvest for Warszawa, og har fået tilnavnet ”Warszawas grønne lunger”. Kampions National Park består af et usædvanlig kontrastfyldt og varieret landskab, hvor de dominerende elementer er klitter og sumpe. Dette rolige og fredelige område har desuden et veludbygget cykel- og vandrestisystem, der er oplagt at benytte, hvis I ønsker en lille pause fra storbyens mange indtryk.

En tur i vandet behøver I heller ikke at mangle på en ferie i Warszawa. Mange fornøjelige timer venter vandhunde i Wodny Park, hvor et væld af faciliteter indbyder til både afslapning, leg og action i lækre omgivelser hvor vandet er 28 og luften 30 grader varm.

Zlote Tarasy er Warszawas mest moderne shoppingkompleks, og ligger under et iøjnefaldende, bølgende glastag, der er skabt med inspiration fra byens skønne parker. Zlote Tarasy fungerer som en moderne, offentlig plads med torv og flere terrasser. Her kan I shoppe alt hvad hjertet begærer og tage en velfortjent pause på et af de mange dejlige spisesteder eller hyggelige cafeer.

Leje af sommerhus Warszawa med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Warszawa med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Warszawa er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Warszawa nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Warszawa - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Warszawa. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Warszawa. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Warszawa hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Warszawa her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Warszawa, et feriehus Warszawa eller en feriebolig Warszawa er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie Warszawa til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Warszawa nu!

Vælg mellem 840 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Polen

    Polens historie er utrolig spændende og landet har gennemgået en fantastisk udvikling de seneste årtier. De mange smukke byer er fyldte med historiske seværdigheder, og den vilde, vidunderlige natur lægger op til både afslappende stunder og udfordrende friluftsaktiviteter.
    Dejlig stort 5-værelses feriehus på 280 m² på 2 etager til 12 personer beliggende i udkanten af byen Zakopone i Polen.