En lang historie med magtfulde perioder gør, at Krakow i dag kan fremvise mange historiske bygninger og pladser. Her findes et smukt kongeslot beliggende oven på et labyrintisk grottesystem samt Østeuropas største markedsplads fyldt med seværdigheder. Glem heller ikke at Krakow samtidig har alle moderne storbyfaciliteter.
Vælg mellem 366 sommerhuse
Hyggelig 2-værelses lejlighed på 77 m² til 4 personer beliggende i 2-familiehuset "Okrzei", 5 km fra bymidten i distriktet Lagiewiniki-Borek Falecki.
Hyggelig 2-værelses lejlighed på 77 m² til 4 personer beliggende i 2-familiehuset "Okrzei", 5 km fra bymidten i distriktet Lagiewiniki-Borek Falecki. Lejligheden ligger på 1. etage kun 500 m fra supermarkedet og 1 km fra restaurant. Emne nr. 315-PL3038.100.2

Byen Krakow er Polens næststørste og beliggende i den sydlige del af Polen ved floden Wisla. Krakow har tilbage i historien haft status både som landets hovedstad og kongeby, af hvilken grund man i dag, i den velbevarede gamle bydel, kan se bygninger, der stammer tilbage fra 1100-tallet. Siden 1978 har Krakow stået på UNESCO’S liste over verdens kulturarv, og byens helt store turistattraktion er det smukke, gamle kongeslot Wawel. Denne vidunderlige historiske seværdighed kan fremvise alt fra unikke gobeliner og malerier til et skatkammer med en samling af rustninger og kongelige smykker og en udstilling med arkæologiske fund, der viser noget om slottes fortid. Sæt også tid af til et besøg i det labyrintiske grottesystem under slottet, der er kendt som dragehulen, Smocza Jama. Indgangen ligger ved den karakteristiske store bronzedrage, der spyr ild med jævne mellemrum hele dagen.

I hjertet af den gamle by ligger den store markedsplads Rynek Glowny, der er en af de største markedspladser i Østeuropa. Pladsen har mange seværdigheder, I bør tage jer tid til at opleve. Nyd eksempelvis den helt specielle historiske atmosfære i makedshallen Sukiennice, som er opført omkring år 1300 og er placeret midt på Rynek Glowny. I den 100 meter lange bygning sælges der i dag primært souvenirs fra små boder, og især rav finder I her et stort og fint udbud af. Mod vest ses det flotte rådhus, hvor af det dog kun er selve tårnet, der er bevaret af den oprindelige bygning fra 1383.
Ved siden af rådhuset ligger Skt. Aldaberts Kirke – dateret til år 1000!
Hele kirkerummet i Mariakirken Kosciol Mariacki er fuldkommen ubeskrivelig flot og storslået! Alt derinde er imponerende, men særlig alteret er verdenskendt, idet det er Europas største alter fra Middelalderen.

Et naturskønt indspark findes hvor Krakows tidligere bymur i dag er udskiftet med et ca. fire kilometer grønt stianlæg hele vejen rundt om byen. Helt perfekt til en rolig, fredelig og særdeles hyggelig gåtur . . .

I Krakow vil I kunne finde spisesteder og hyggelige cafeer matchende stort set ethvert ønske og pengepung, og vil I gerne shoppe kan særligt de mange tøjbutikker og mange stemningsfyldte markeder anbefales.

Omkring 10 km sydøst for Krakow ligger Wieliczka saltminen en unik og fascinerende attraktion bestående af et museum, en underjordisk sø og ikke mindst kapeller udhugget i salt. Minen blev grundlagt i det 13. århundrede, og hørte engang til blandt verdens største producenter af bordsalt. Det er kun muligt at besøge minen ved at deltage i en guidet rundvisning, der strækker sig over 3 kilometer og når ned på en dybde af 135 meter under jorden. Af de tre kapeller udhugget i salt er den mest storslåede Skt. Kinga-kapel. Giv jer god tid til at beundre de mange relieffer og statuer og måske også nyde et dejligt måltid i den underjordiske restaurant, inden I igen stiger op til jordens overflade!

Leje af sommerhus Krakow med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Krakow med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning Krakow på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Krakow nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Krakow - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Krakow. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Krakow. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Krakow hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Krakow her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Krakow, et feriehus Krakow eller en feriebolig Krakow er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie Krakow til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Krakow nu!

Vælg mellem 366 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Polen

    Polens historie er utrolig spændende og landet har gennemgået en fantastisk udvikling de seneste årtier. De mange smukke byer er fyldte med historiske seværdigheder, og den vilde, vidunderlige natur lægger op til både afslappende stunder og udfordrende friluftsaktiviteter.
    Dejlig stort 5-værelses feriehus på 280 m² på 2 etager til 12 personer beliggende i udkanten af byen Zakopone i Polen.