Er basen for jeres ferie en feriebolig nord for Barcelona, er der rig mulighed for udfoldelse på lands og til vands. Nyd de skønne strande og køl ned med en tur i bølgen blå. En tur til Barcelona er oplagt og vil krydre jeres ferie med det pulserende storbylivs seværdigheder og mange restauranter. Glæd jer til en ferie hvor I kan benytte jer af storbyens adskillige tilbud og de mindre feriebyers ro.
Vælg mellem 16 sommerhuse
Emne nr.: 147-EBN417
Emne nr.: 147-EBN417

Ferieboliger nord for Barcelona

Nord for Barcelona finder I masser af dejlige strande og ferieområder. Lejer I en feriebolig nord for Barcelona, får I rig mulighed for at nyde det stille liv. Fra områderne Vilassar de Mar, Premiá de Mar og El Masnou er der kort transporttid til storbyens puls i Barcelona.

Nyd strandene og mulighederne for aktiviteter. Langs kysten finder I bl.a. mulighed for surfing og stand up padling. I området nord for Barcelona er der masser af muligheder i naturen, I kan bl.a. vandre en tur i bjergene og nyde udsigten undervejs.

Fra jeres feriebolig kan I tage på udflugt til Barcelona. Her kan I nyde det pulserende storbyliv. I kan kører selv eller tage offentlig transport indtil byen og slippe for bøvlet med parkering.

I Barcelona kan I gå shop-amok i et af de mange shoppingcentre, på shoppinggaderne eller på markeder rundt omkring i byen. Hvad enten I er til de kendte butikker eller til lokalt producerede produkter, byder Barcelona på masser af shopping.

Barcelona byder på rigtig mange seværdigheder. Blandt de mest kendte finder I kirken la Sagrada Familia, Camp Nou og Park Güell.
Kirken la Sagrada Familia troner frem over byens tage med sine tårne på op mod 172 m. Kirken er stadig under konstruktion og forventes først at stå færdig i år 2026. Den smukke kirke indeholder adskillige arkitektoniske elementer. I vil ikke kunne undgå at blive fascineret at dette arkitektoniske mesterværk og dets uendelige detaljer. Fascineres I ikke på afstand, vil I helt sikkert ved nærmere syn, blive fascineret af de mange detaljer kirken rummer i såvel murværk og tårne som indenfor. Snyd heller ikke jer selv for en tur op i et af tårnene. Her kommer I helt tæt på detaljerne og kan samtidig se ud over det fascinerende Barcelona.

På Camp Nou kan I besøge stedets museum og få en rundvisning blandt stedets faciliteter. Når man træder ind på det store stadion, forbløffes man over hvor stort det egentligt er. Det rummer det lokale fodboldhold FC Barcelona og kan huse hele 99.354 tilskuere. Når man står der, forestiller man sig den stemning og opbakning hjemmeholdet må opleve hver gang de løber på banen. Billetter til holdets hjemmekampe er eftertragtede og kunne I tænke jer at opleve en kamp, skal I være ude i god tid, men så er der også garanti for en vild oplevelse.

Park Güell er i en helt anden boldgade. Parken er ligesom la Sagrada Familia opført af Antoni Gaudí. Den rummer et utal af kunstværker og arkitektoniske perler. Her finder I bygninger, skulpturer, bænke og diverse andre kreationer, som er udsmykket i mange strålende farver. En oplevelse I absolut ikke må gå glip af. Parken træder frem med et farverigt helhedsindtryk, men kigger I nærmere, kan I se, hvordan udsmykningerne har taget form og fascinationen og betagelsen af dette store arbejde vil blot vokse.

Vil I krydre jeres afslappende badeferie med et besøg til Barcelona er en feriebolig nord for Barcelona helt perfekt til jeres ferie.

Vælg mellem 16 sommerhuse

Andre artikler om Barcelona

 • Billig storbyferie i Barcelona centrum

  I Barcelona er der mulighed for både billige, centrale og skønne ferielejligheder. Med lige netop den type I ønsker, har I den perfekte ramme for jeres ferie. Oplev Barcelonas mange seværdigheder og den pulserende stemning. Iagttag de mange arkitektoniske perler, shop på hovedgaderne eller bevæg jer ad de mindre sidegader og besøg de mange lokale butikker.
  Emne nr.: 507-9018
 • Badeferie Barcelona

  I om omkring Barcelona er der rig mulighed for badeferie. Her kan I nyde strandende, restauranterne med de lækre lokale retter og afslapningen. Når I trænger til afveksling, kan I hurtigt og nemt nå til Barcelona og byens mange tilbud og muligheder. Besøg byens kendte seværdigheder, glæd jer over markedernes farverige udvalg og byens mange seværdigheder.
  Emne nr.: 306-ES9510.388.1
 • Feriebolig i Barcelona med børn

  Ønsker I at besøge Barcelona med børnene, er der masser af oplevelser til de mindste. Tag på museer med interaktive indslag og lad børnene løbe om kap med en OL-stjerne. Besøg stadionet hvor FC Barcelona holder til. Tag på byens legepladser, besøg et lokalt marked, og find ved fælles hjælp råvarerne til aftensmaden. Lad børnene lege i lejligheden og nyd storbyen med plads til familien.
  Emne nr.: 507-9361
Vis alle artikler om Barcelona

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.