Med kort afstand til Barcelonas strand fra jeres feriebolig, er det oplagt at tilbringe dage i sandet og ikke mindst det varme middelhav. I byen kan I følge den Catalanske historie på de lokale museer. Opleve det Olympiske Museum og på egen krop føle hvor hurtigt en OL-atlet løber. Ikke mindst kan I lade jer forføre af dufte og smage i den catalanske gastronomi.
Vælg mellem 9 sommerhuse
Emne nr.: 507-8411
Emne nr.: 507-8411

Hold ferie tæt på Stranden i Barcelona

Med en feriebolig ved Costa Barcelona har I muligheden for at bo tæt ved stranden og have den perfekte base for udflugter til både strand og by. Se mulighederne med mindre end 1 km til stranden og samtidig beliggende midt i byens pulserende liv.

Fra jeres feriebolig ved Barcelona strand kan I tage den korte vej til fods eller hoppe på bussen det lille stykke til en af byens sandstrande. På stranden kan I nyde solen og middelhavets lune vand. Når I har ligget længe nok i solen, kan I benytte nogen af strandens forskellige aktiviteter. Tag del i boldspil, nyd en sejltur på havet eller gå på udkig efter strandens andre aktiviteter. På stranden kan I også nyde en is eller købe noget koldt at drikke, så I kan holde hele dagen på disse skønne strande.

Om aftenen kan I bevæge jer ud af solen og ud i Barcelonas forskellige små kvarterer. Her finder I masser af mulighed for at fylde maverne med lokale specialiteter, i både lokale restauranter og cafeer. Blandt de mange lokale specialiteter kan I bl.a. nyde tapas, paella og Crema Catalana. Er I til vin, kan I nyde et glas af en lokal produceret vin eller mousserende Cava. I Catalonien fås Cavaen både produceret på hvid- og rosevin og er en stor bidrager til den catalanske økonomi. Hvis I er til mousserende vin, er Cava et must, når I holder ferie i Catalonien.

Interesserer I jer for historie, kan I gå på opdagelse efter Columbus Monumentet. Monumentet er i 1888 rejst til ære for Christopher Columbus, som gik i land på netop dette sted i 1493 efter hans opdagelse af en direkte sejlrute til Amerika. I kan også besøge Museu d’Historia de Catalunya og lærer mere om Catalonierne og deres historie som Spansk region. Museet byder også på interaktive elementer, så historien ikke kun læses, men på museet også opleves.

I 1992 var Barcelona, som den første spanske by vært for de Olympiske Lege. Det store stadion finder I stadig, mens OL-bassinerne i dag er åbne for en dukkert. Ved siden af det Olympiske Stadion fra 1992, finder I det Olympiske Museum. Det moderne museum giver ved hjælp af teknisk udstyr en anderledes fortælling om de Olympiske Lege og dets sportsgrene. Museet har adskillige interaktive aktiviteter, hvor I via simulatorer kan kæmpe mod datidens store sportsstjerner.

Vil I have det bedste af Barcelona så find en feriebolig ved Costa Barcelona og nyd både stranden og byens mange tilbud.

Vælg mellem 9 sommerhuse

Andre artikler om Barcelona

 • Billig storbyferie i Barcelona centrum

  I Barcelona er der mulighed for både billige, centrale og skønne ferielejligheder. Med lige netop den type I ønsker, har I den perfekte ramme for jeres ferie. Oplev Barcelonas mange seværdigheder og den pulserende stemning. Iagttag de mange arkitektoniske perler, shop på hovedgaderne eller bevæg jer ad de mindre sidegader og besøg de mange lokale butikker.
  Emne nr.: 507-9018
 • Badeferie Barcelona

  I om omkring Barcelona er der rig mulighed for badeferie. Her kan I nyde strandende, restauranterne med de lækre lokale retter og afslapningen. Når I trænger til afveksling, kan I hurtigt og nemt nå til Barcelona og byens mange tilbud og muligheder. Besøg byens kendte seværdigheder, glæd jer over markedernes farverige udvalg og byens mange seværdigheder.
  Emne nr.: 306-ES9510.388.1
 • Feriebolig i Barcelona med børn

  Ønsker I at besøge Barcelona med børnene, er der masser af oplevelser til de mindste. Tag på museer med interaktive indslag og lad børnene løbe om kap med en OL-stjerne. Besøg stadionet hvor FC Barcelona holder til. Tag på byens legepladser, besøg et lokalt marked, og find ved fælles hjælp råvarerne til aftensmaden. Lad børnene lege i lejligheden og nyd storbyen med plads til familien.
  Emne nr.: 507-9361
Vis alle artikler om Barcelona

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.