Lad ferien bringe jer til Barcelona og byens mange muligheder. Besøg byens berømte markeder og lad jer friste af de mange lokale råvarer og specialiteter. Nyd et hjemmelavet måltid i ferieboligens køkken eller nyd lokale rette på en af Barcelonas mange restauranter. Mulighederne er mange - med en ferie I Barcelona får I både afslapning og storbyens fornøjelser.
Emne nr.: 507-7380
Emne nr.: 507-7380

Skønne ferier i Barcelona

Søger I efter en feriebolig i Spanien, er Barcelona med sikkerhed et besøg værd. Her kan I kombinere dage på stranden med oplevelser i Barcelona. I får en ferie med både afslapning og masser af oplevelser. Der er ikke langt til de nærmeste seværdigheder og i de fleste områder finder I en lokal restaurant lige om hjørnet. Har I lyst, kan I også besøge et af de lokale farvestrålende markeder og nyde et hjemmelavet måltid med lokale råvarer i jeres feriebolig. Er I på jagt efter lokale råvarer, kan I besøge nogle af Barcelonas største og mest kendte markeder, heriblandt La Concepció, Santa Catarina og La Boqueria.

Barcelonas strande byder på fine sandstrande lige ved byen, hvorfor de er let tilgængelige for både lokale og turister. Bor I lidt fra stranden, er der rig mulighed for at komme der til med byens gode offentlig transport tilbud. På strandende finder I masser af aktiviteter, som byder på sjov i sandet og fart på havet. Eller I kan nyde dagene med afslapning i det varme sand og køle ned med en tur i bølgen blå.

Med en feriebolig i Barcelona Spanien, har I også det perfekte grundlag for oplevelser i Barcelona. Byen byder på alverdens kulturelle indslag. Er I til museer kan I besøge kunstmuseet Fundació Joan Miró, hvor I kan opleve værker af selveste Miró. Er I til arkitektur kan I, i Barcelona opleve værker af bl.a. Eusebi Güell, Antoni Gaudi og Santiago Calatrava.

Skulle I have lyst til en dag uden for Barcelona, er der også rig mulighed for oplevelser uden for storbyen. Her kan I bl.a. opleve klosteret Montserrat. Klosteret ligger i et bjergområde ca. 40 km fra Barcelona. I klosterets kirke kan I se den Sorte Madonna af Montserrat. Madonnaen ses som en beskytter og beder man til Madonnaen kan man ifølge de lokale opleve mirakler ske.

Tilbage I Barcelona, kan I bruge en dag på shopping. I Barcelona findes alverdens muligheder for shopping. I kan besøge markeder med genbrug, bevæge jer af de kendte shoppinggader eller besøge et af de mange shoppingcentre i storbyen. Blandt Barcelonas mange butikker skulle selv den mest kræsne shopper kunne finde en butik lige I hans eller hendes smag.

Søger I en Feriebolig i Spanien er Barcelona det perfekte mål for en oplevelsesrig ferie.

Andre artikler om Barcelona

 • Billig storbyferie i Barcelona centrum

  I Barcelona er der mulighed for både billige, centrale og skønne ferielejligheder. Med lige netop den type I ønsker, har I den perfekte ramme for jeres ferie. Oplev Barcelonas mange seværdigheder og den pulserende stemning. Iagttag de mange arkitektoniske perler, shop på hovedgaderne eller bevæg jer ad de mindre sidegader og besøg de mange lokale butikker.
  Emne nr.: 507-9018
 • Badeferie Barcelona

  I om omkring Barcelona er der rig mulighed for badeferie. Her kan I nyde strandende, restauranterne med de lækre lokale retter og afslapningen. Når I trænger til afveksling, kan I hurtigt og nemt nå til Barcelona og byens mange tilbud og muligheder. Besøg byens kendte seværdigheder, glæd jer over markedernes farverige udvalg og byens mange seværdigheder.
  Emne nr.: 306-ES9510.388.1
 • Feriebolig i Barcelona med børn

  Ønsker I at besøge Barcelona med børnene, er der masser af oplevelser til de mindste. Tag på museer med interaktive indslag og lad børnene løbe om kap med en OL-stjerne. Besøg stadionet hvor FC Barcelona holder til. Tag på byens legepladser, besøg et lokalt marked, og find ved fælles hjælp råvarerne til aftensmaden. Lad børnene lege i lejligheden og nyd storbyen med plads til familien.
  Emne nr.: 507-9361
Vis alle artikler om Barcelona

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.